Ηχηρό μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου από το Δήλεσι: «Δεν θα κάνουμε ό,τι μας πει ο κ. Βελόπουλος ή οποιοσδήποτε πολιτικός»

«Άγιες μέρες και δεν πρέπει να τις χαλάμε με μικροπρέπειες. Αγαπάμε όλους τους ανθρώπους, έχουμε σταθερές γραμμές και αυτός είναι ο λόγος του Θεού, επανέλαβε Δεν κάνουμε ούτε αυτό που θα μας πει ο κύριος Βελόπουλος, ούτε οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός. Σεβόμαστε τους ανθρώπους. Αυτές τις ώρες είναι απαραίτητη η συνεργασία» είπε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος πριν από την άφιξη του πρωθυπουργού στις εγκαταστάσεις στο Δήλεσι.

Ειδικότερα είπε πως: «Υπάρχει ο λόγος του θεού, η εκκλησία λέει ”δεν κάνω διακρίσεις”, πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχει διαφορά στην αντιμετώπιση των θεμάτων, αλλιώς τα βλέπει ο πολιτικός και αλλιώς ο πιστός».

«Εμείς αγαπάμε όλους τους ανθρώπους», σημείωσε και συμπλήρωσε: «Έχουμε σταθερές γραμμές, δεν κάνουμε ούτε αυτό που θα μας πει ο Κυριάκος Βελόπουλος ούτε οποιαδήποτε πολιτικός, σεβόμαστε τους ανθρώπους. Δεν μπορώ να πάω σε πράγματα που δεν τα λέει το Ευαγγέλιο και εκείνος μπορεί να έχει τις απόψεις του, δεν μπορώ να ταυτιστώ με συμφέροντα προσωπικά», είπε.

«Αυτές τις ώρες είναι απαραίτητη η συνεργασία. Κοιτάμε πως μπορούμε να τα πάμε μπροστά. Είναι η ώρα που πρέπει να σκεφτόμαστε σοβαρά. Η πατρίδα μας έχει ανάγκη από συνεργάτες και συνεργασία», τόνισε. 

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο