Κ14: Ε.Π.Σ. Βοιωτίας – Ε.Π.Σ. Ηρακλείου 2-3(φωτο)

Η ομάδα της Βοιωτίας αποκλείστηκε με το γκολ που δέχθηκε στο τελευταίο λεπτό [6’ Πέρρας, 65′ Μελίδης – 12’ (αυτ.) Καράνταης, 29’ Πατραμάνης, 80’ Γιακουμάκης]!

Δεν τα κατάφερε η ομάδα των παίδων της ενωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Βοιωτίας να προκριθεί στα ημιτελικά (“4”) του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων Κ14 που διοργάνωσε η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και στη σεζόν 2023-2024!

Στον «νοκ άουτ» αγώνα, για την προημιτελική (“8”) φάση, που έδωσε (26/4) στο δημοτικό γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου, ηττήθηκε με σκορ 3-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 6′ με το σουτ του Πέρρα, για να ισοφαρίσουν σε 1-1 οι φιλοξενούμενοι στο 12’, σε μια άτυχη στιγμή του Καράνταη. Στο 29’ έγινε η “ανατροπή” και προηγήθηκαν οι ηρακλειώτες, με το πλασέ του Πατραμάνη και με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για οφ σάιντ, για να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 65′ ο Μελίδης με κεφαλιά.

Το γκολ που έκρινε το ματς, απέκλεισε τους Βοιωτούς και έδωσε την πρόκριση στους Κρητικούς σημειώθηκε στο 80ο λεπτό από τον Γιακουμάκη, μέσα σε διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για «οφ σάιντ» στην αρχή της φάσης!

Το φιλμ του ματς

2′ σουτ από μακριά του Νόργκεν δύσκολα σε κόρνερ ο Λιάκος.

3′ φάουλ για τους Κρητικούς από δεξιά, το εκτέλεσε ο Μπουλούκας, ο Παπαδάκης έκανε την κεφαλιά, ο Λιάκος έπεσε στην δεξιά του γωνία κι απέκρουσε ενστικτωδώς σε νέο κόρνερ.

6’ στην επίθεση οι γηπεδούχοι, από τα δεξιά, έγινε το γέμισμα, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν, ο Πέρρας έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε και στο πόδι του Πλαΐτη και άλλαξε πορεία, κατέληξε στα δίχτυα του Κάββαλου και το 1-0 στο ματς!

12’, ο Νόργκεν, από αριστερά, έκανε την σέντρα, η μπάλα πέρασε, ο Καράνταης αιφνιδιάστηκε, από τα πόδια του κατάληξε στα δίχτυα και η ισοφάριση, 1-1.

22’ ο Πατεράκης έπιασε το πολύ δυνατό σουτ, η μπάλα μόλις δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λιάκου, κόρνερ.

27’ έγινε η βαθιά μπαλιά, έγινε το λάθος στην άμυνα των κρητικών, ο Βυλλιώτης έκανε το πλασέ πάνω από τον. εξερχόμενο, Κάββαλο, ο Πλαΐτης πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή του τέρματος, η φάση δεν τελείωσε, ο Βυλλιώτης έκανε την ντρίμπλα, έκανε και το γύρισμα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πλαΐτη ο οποίος έκανε το τάκλιν, φωνές από τους γηπεδούχους για πέναλτι, ο διαιτητής δεν είδε παράβαση και άφησε την φάση να εξελιχθεί.

29′ οι Κρητικοί βγήκαν γρήγορα στην επίθεση, ο Παπαφραγκάκης από δεξιά έκανε την σέντρα, ο Πατραμάνης, μέσα στην περιοχή, έκανε το πλασέ πάνω από τον εξερχόμενο, Λιάκο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και πανηγύρισε το γκολ, το 1-2, «ανατροπή» στο ματς, με τους γηπεδούχους, όμως, να διαμαρτύρονται για οφ-σάιντ!

36’ ο Πέρρας έκανε την πάσα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και έβγαλε τον Παναγή στο τετ-α-τετ με τον Κάββαλο, πλάσαρε πάνω του, στην εξέλιξη της φάσης ο Βυλλιώτης έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε από την άλλη, πλευρά, ο Πέρρας ντρίμπλαρε τον Κογκάκη, έκανε και την πάσα στον Παναγή, αυτός δεν κατάφερε να βρει την μπάλα που πέρασε παράλληλα.

40′ ο Βυλλιώτης εκτέλεσε απευθείας, με το αριστερό, το φάουλ που είχαν κερδίσει οι γηπεδούχοι, ο Κάββαλος αρχικά απέκρουσε και στην συνέχεια μπλόκαρε την μπάλα.

44’ στην επίθεση η Βοιωτία, ο Γκίκας από δεξιά, έκανε την σέντρα, ο Καράνταης σε καλή θέση, δεν έκανε καλό σουτ.

46′ και πάλι στην επίθεση οι γηπεδούχοι, με τον Παναγή, από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα, ο Κογκάκης έβαλε το πόδι του, παραλίγο να στείλει την μπάλα στην εστία του, κόρνερ!

48′ στην επίθεση οι φιλοξενούμενοι, ο Παπαδάκης συνεργάστηκε με τον Παπαφραγκάκη, από δεξιά, έκανε το γύρισμα, ο Πατραμάνης από το ύψος του πέναλτι το σουτ, με τα πόδια ο Λιάκος σε κόρνερ.

64′ κόρνερ για τους γηπεδούχους από αριστερά, στην εκτέλεση ο Πέρρας, ο Πλαΐτης στο πρώτο δοκάρι με το κεφάλι έδιωξε σε νέο κόρνερ

65′ Το νέο κόρνερ εκτέλεση πάλι ο Πέρρας, αδράνεια των αμυντικών, ο Μελίδης μέσα από την μικρή περιοχή, με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έκανε το 2-2 και έδωσε ελπίδες στους γηπεδούχους για την «ανατροπή»!

73’ ο Βυλλιώτης αρκετά μέτρα από την περιοχή και στον άξονα έκανε το δυνατό σουτ, μπλόκαρε ο Κάββαλος.

80’ στην επίθεση οι φιλοξενούμενοι, ο Λέσι έκανε την κάθετη πάσα στην περιοχή, δεξιά, στον Πατραμάνη, αυτός έκανε το γύρισμα, ο Μαδης έβαλε την κόντρα στον Αλεξάκη, η μπάλα πήγε στον Γιακουμάκη ο οποίος από πολύ κοντά στην έστειλε στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Λιάκου και το 2-3, μέσα σε διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για «οφ σάιντ» στην αρχή της φάσης.

Οι συνθέσεις

Ε.Π.Σ. Βοιωτίας (Μάνθος Χατζηνικολίδης): Λιάκος  –  Λάμπρου (63’ Μπότσης), Καράνταης, Μελίδης, Μάδης, Μπριόντι, Βυλλιώτης, Γκίκας (80+ Βαρσάμης), Πέρρας, Σιδηράς, Παναγής (57’ Καλλης).

Στον πάγκο: Καντάς  –  Σουλάι, Στοιχειός, Τσίπης, Κράλης, Βιέννας.

Ε.Π.Σ. Ηρακλείου (Βασίλης Κασσαπάκης): Κάββαλος –  Κογκάκης, Κλάδος, Πλαΐτης, Γεωργακόπουλος (58’ Γιωργομιχελάκης), Πατεράκης (50’ Αλεξάκης), Μπουλούκας (50’ Λέσι), Παπαδάκης, Πατραμάνης, Νόργκεν (69’ Γιακουμάκης), Παπαφραγκάκης (69’ Σαρόγλου).

Στον πάγκο: Αγαπάκης  –  Βαρδαλαχάκης, Ξυδάκης, Παπαδάκης-Χατζηγιαννάκης.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Νίκος Καραπλής με βοηθούς τον Στέλιο Καραγιάννη και τον Ευθύμη Σμαραγδή, όλοι από την Ε.Π.Σ. Φωκίδας.

Δείτε το ρεπορτάζ του “STAR Κεντρικής Ελλάδας” και φωτό από τον αγώνα:

(Ρεπορτάζ: Δημήτρης Σωτηρόπουλος / Κάμερα: Παναγιώτης Πραγιάννης)

Στο video μιλούν κατά σειρά οι:

Βασίλης Κασσαπάκης, προπονητής ομάδας Κ14 Ε.Π.Σ. Ηρακλείου

Μάνθος Χατζηνικολίδης, προπονητής ομάδας Κ14 Ε.Π.Σ. Βοιωτίας

Πηγή:starsports.gr

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο