Το ευχαριστώ του Εθνικού Λιβαδειάς στον Δήμαρχο Διστόμου-Αραχώβας-Αντίκυρας Γιάννη Σταθά!

Ο Εθνικός Λιβαδειάς δεν πέτυχε αγωνιστικά το στόχο που είχε θέσει, σε μια χρονιά με έντονα συναισθήματα και με πολλές αλλαγές, με κυριότερη αυτή της έδρας μεσούσης της περιόδου, με το Δίστομο να αποτελεί το νέο ”σπίτι” του Εθνικού.

Ο Εθνικός Λιβαδειάς αγκαλιάστηκε από το Δίστομο και ιδιαίτερα από το Δήμαρχο Γιάννη Σταθά, με την ομάδα της Λιβαδειάς να τον ευχαριστεί δημόσια μέσω ανακοίνωσής της, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως τα καλύτερα έρχονται…

Σε μία στιγμή που η ομάδα αναγκάστηκε να αλλάξει έδρα βρέθηκε αμέσως δίπλα μας ο δήμαρχος Διστόμου-Αραχώβης-Αντίκυρας κ. Γιάννης Σταθάς.

Η βοήθειά του ήταν…άμεση.

Η κινητοποίησή του ώστε η ομάδα να μπει γρήγορα μέσα στο νέο γήπεδο ήταν…αστραπιαία.

Η στήριξή του στην ομάδα μέχρι και τον τελευταίο αγώνα ήταν…συγκινητική.

Βοήθησε τα μέγιστα στην κατασκευή του νέου μας “σπιτιού” και τον ευχαριστούμε από καρδιάς γι’ αυτό!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ακόμη όλη την τοπική κοινωνία του Διστόμου και της ευρύτερης περιοχής που, από την πρώτη στιγμή, μας αγκάλιασε όλους και στήριξε θερμά την προσπάθειά μας.

Ανταποδίδουμε την αγάπη σας και δεσμευόμαστε πως η συνέχεια θα είναι πολλά υποσχόμενη!

Τα καλύτερα έρχονται τώρα!

Σχετικά

Μία άποψη για το “Το ευχαριστώ του Εθνικού Λιβαδειάς στον Δήμαρχο Διστόμου-Αραχώβας-Αντίκυρας Γιάννη Σταθά!”

  1. ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΡΟΥΖΟΣ

    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙΚΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ… ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ ΤΟΝ ΑΓΓΑΛΙΑΣΑΜΕ… ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ… ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΧΑΣΑΠΟΣΚΥΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ… ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΡΟΥΖΟΣ.

Αφήστε ένα σχόλιο