Γ’ ΕΘΝΙΚΗ (ΜΠΑΡΑΖ): Αμαρυνθιακός-Θήβα 3-0

Ο Αμαρυνθιακός κέρδισε 3-0 τη Θήβα, για την πρώτη αγωνιστική του έκτου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα της Εύβοιας, που έκανε το πρώτο βήμα ανόδου ξεκινώντας ιδανικά, πήρε τα ‘ηνία’ απ’ τα πρώτα λεπτά και ευτύχησε στο 6′ να βρεθεί μπροστά στο σκορ, όταν μετά από σέντρα του Σιαράπη ο Βελής άθελα του -με κεφαλιά- έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας. Στο 22′ ο Κοτρογιάννης δοκίμασε το πόδι του έξω απ΄’ο την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 29′ ο Σιαράπης εκτέλεσε φάουλ και ο Βέσελι πήρε την κεφαλιά, με τον αμυντικό των Θηβαίων Κανάρη να κόβει σωτήρια την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα, παραχωρώντας κόρνερ. Δυο λεπτά ο Μήτρου βγήκε απο τα πλάγια και σέντραρε, με τον Τσολάκο να παίρνει την πρώτη κεφαλιά και στη συνέχεια τη δεύτερη ο Σεϊνταράσι, στέλνοντας πάνω απ’ την οριζόντια δοκό την μπάλα. Στο 40′ ο Σιαράπης πάσαρε στον Σεϊνταράσι, ο οποίος έκανε σουτ έξω από την περιοχή, που πέρασε ελάχιστα πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους επιθετικά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, με δυνατό σουτ του Λέττη το οποίο απόκρουσε ο Φαλαγγίτης.

Και στην επανάληψη η ομάδα της Βάθειας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, με φανερή τη διάθεση να φτάσει γρήγορα σε δεύτερο γκολ. Είχε στο 47′ συρτό πλασέ με τον Σεϊνταράσι -ύστερα από πάσα του Μώρου- που έδιωξε σε κόρνερ ο Κατσαμπέκης. Το 2-0 ήρθε τελικά στο 51′: ο Ζουλιώτης έκανε πλασέ και ο πορτιέρο της Θήβας απέκρουσε, με τον Τόρα να σκοράρει έπειτα, με σουτ στην επαναφορά. Ο Αμαρυνθιακός ουσιαστικά ‘κλείδωσε’ τη νίκη ένα δεκάλεπτο αργότερα: ο Σεϊνταράσι εκτέλεσε κόρνερ με πάσα στον Μήτρου, ο οποίος σέντραρε για τον Βέσελι, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 3-0. Στο 67′ το σουτ του Μώρου το απέκρουσε ο Κατσαμπέκης, με τον Μήτρου να ψάχνει κι εκείνος το τέταρτο γκολ για την ομάδα του, με σουτ έξω απ’ την περιοχή, με τον πορτιέρο της Θήβας να διώχνει σε κόρνερ την τελευταία στιγμή.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κωνσταντινίδης (Δυτικής Αττικής)/Καραγιάννης (Δυτικής Αττικής)-Πλάκας (Δυτικής Αττικής).

ΓΚΟΛ: 6′ Βελής (αυτογκόλ), 51′ Τόρα, 61′ Βέσελι.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Φαλαγγίτης, Τσολάκος, Μυρτέζα, Σεϊνταράσι (70′ Μπαλαμπάνης), Σιαράπης (60′ Χαλιώτης), Τόρα, Κοτρογιάννης (70′ Μέτσιο), Μήτρου, Τάκο (46′ Μώρος), Ζουλιώτης (82′ Κριτσιώτης), Βέσελι.

ΘΗΒΑ (Γιάννης Καραμπάς): Κατσαμπέκης, Κυπραίος, Βελής (87′ Ρόκας), Κανάρης, Δάβρης (46′ Αλεξανδρής), Κοτώρος, Αργυρίου (83′ Παπακωνσταντίνου), Καραμπετιάν, Λέττης (83′ Μπέης), Τσιώλης (70′ Μπότσης), Ιγκμινόμπα.

Πηγή:eviasports.gr

Σχετικά