Συνεχίζει το ταξίδι του στη Γ’ Εθνική ο Ελλοπιακός-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Α.Ο ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ-Α.Ο ΥΠΑΤΟΥ 3-3 

Στο τέλος του ταξιδιού στη πρώτη χρονιά στη Γ Εθνική πέρα από του πανηγυρισμούς για την παραμονή της ομάδος, εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές και στΙγμές χαράς αφού το ΔΣ απένειμε τιμητικές πλακέτες ενδεικτικά σε ανθρώπους που τίμησαν την πορεία της ομάδος ακολουθώντας την σχεδόν παντού πλην ελαχίστων εξαιρέσεων

Ο πρόεδρος την ομάδας κ.Τάσος Καμούτσης απένειμε πλακέτα στον γηραιότερο φίλαθλο κ. Μπεκρή Λουκά που μας συγκινησε όλους και ιδιαίτερα τον ίδιο!!!

Ο Γενικός Γραμματέας της ομάδος Δημήτρης Κουτσούρης απένειμε πλακέτα στον πιο πιστό φίλαθλο (εκτός Ελλοπίας) τον πρώην Πρόεδρο της Κοινότητας Νεοχωρίου κ. Αθανάσιο Κοντό.

Στον παλαίμαχο παίκτη της ομάδος για την παρουσία του και την στήριξή του κ. Λαζάρου Γ, Σπύρο, την πλακέτα απένειμε ο Ταμίας της ομάδος κ. Τυπάλδος Άγγελος

ιδιαίτερα συγκινητική ήταν επίσης και η απονομή πλακέτας στον κ. Μποκούζη Άγγελο, ενός ανθρώπου που έγινε θεατής και οπαδός του ποδοσφαίρου μόνο για την ομάδα του χωριού μας, από τον αρχηγό της ομάδος Ηλία Τσέλλο.

Στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή μας κ. Μήτσαινα Σπύρο, ο οποίος ακολούθησε και στήριξε την ομάδα σε όλα τα παιχνίδια εκτός αυτά της Κρήτης, την πλακέτα απέμεινε η μεγαλύτερη μορφή ποδοσφαιρικά του χωριού μας αγωνιστικά και διοικητικά ο Λαζάρου Σπύρος (Κάρολος)

Τέλος η ομάδα απένειμε τιμητική πλακέτα στον κρυφό αγωνιστή και υποστηρικτή της ομάδος είτε είναι στο συμβούλιο είτε όχι και φανατικό οπαδό κ. Τάσο Κολυμπίρη.

Την απονομή εκ μέρους της ομάδος και των παικτών έκανε ο στυλοβάτης της ομαδος Ριζάι Βασίλης

Για τεχνικούς λόγους δυστυχώς και από λάθος του δαίμονα του τυπογραφείου δεν έγιναν οι απονομές σε δύο ανθρώπους που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό ετούτη τη χρονιά της πορείας μας στην Γ εθνική τον Γιάννη Σταματελο και Γιώργο Στέφα, Κάτι που θα γίνει στην πρώτη συνάντηση της ομάδας και θα είναι αφιερωμένη στην παραμονή της στην Γ εθνική.

Παντελής Μπατσούλης

Φωτογραφίες εδώ

Σχετικά