Επιτυχίες της Αναγέννησης Λιβαδειάς σε δύο σχολικά πρωταθλήματα

Μαθητές – αθλητές συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ΓΕΛ-ΕΠΑΛ, που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς.

Από την Αναγέννηση Λιβαδειάς επιτυχόντες ήταν:

Ο Μπαμπλέκος Αναστάσης απέσπασε χρυσό μετάλλιο και την 1η θέση στο απλό μαθητών (μαθητής του 2 ου ΓΕΛ Λιβαδειάς)
Οι Παπανικολάου Γιώργος και Σακελλαρίου Ηρακλής ασημένιο μετάλλιο και 2η θέση στο διπλό μαθητών (μαθητές του 1ου ΓΕΛ Λιβαδειάς )
Τα αδέρφια Περγαντίνα Μαριάννα και Κωνσταντίνος ασημένιο μετάλλιο και την 2η θέση στο μικτό (μαθητές του 1ου ΓΕΛ Λιβαδειάς).


Επιτυχίες σημειώθηκαν και στο Πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα badminton στην κατηγορία U17 για το σύλλογο της Αναγέννησης Λιβαδειάς.

Οι Παπανικολάου Γιώργος και Σακελλαρίου Γιώργος κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο του νικητή κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό αγοριών U17.

Εκτός από την κατάκτηση των προνομιούχων θέσεων οι αθλητές λαμβάνουν και μοριοδότηση για τις σχολές της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Οι δύο μεγάλες διοργανώσεις είχαν 183 συμμετοχές απ´ όλη την Ελλάδα στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό U17
M/W και 72 συμμετοχές από 31 σχολεία στο Πανελλήνιο σχολικό.

Ενώ πλήθος κόσμου γέμισε τις εξέδρες, το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Λεβαδέων Δημήτρης Καραμάνης, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Ντασιώτης, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντιπτέρισης Ιωάννης Κάπου Ιωάννη, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Αλέκος Μητάς κ.α.

Σχετικά