«Κλείνουν» σήμερα οι εγγραφές στον 40ο Δρόμο Λεύκτρων

«Kλείνουν» σήμερα Τρίτη 30η Απρ οι εγγραφές στον επετειακό 40ο Λαικό Δρόμο Λεύκτρων, τον προγραμματισμένο για το ερχόμενο Μεγ Σάββατο 4η Μαίου και μοναδικό αυτές τις άγιες ημέρες σε όλη την Ελλάδα!

Εδώ: https://bit.ly/lefktra2024 ας προχωρήσετε στη δήλωση συμμετοχής σε ένα αγώνα τον οποίο πρέπει να τρέξετε… Οι συμμετοχές ξεπερνούν τους 200 δρομείς!

Την ημέρα του Αγώνα ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν εγγραφές. Οργανώνει, όπως πάντα, ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Λεύκτρων ή χάριν συντομίας ο ΕΜΟΣΥΛ. Ο αγώνας εστί ο πιό λαικός!!!

Το «γιατί» γίνεται βίωμα όταν βρεθείς εκεί, στο ιστορικό χωριό, έτοιμος για την εκκίνηση. Προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους δρομείς… Eφαρμόζεται για πρώτη φορά η ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα: 11:30: 15000μ παιδιών έως 12 ετών – 12:00: 35000μ και 12:45: 10 χλμ. Το κοινό σημείο εκκίνησης/τερματισμού ευρίσκεται επί της πλατείας όπου δεσπόζει ο ναός Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Η διαδρομή των 10000μ διαβαίνει από το Τρόπαιο της νίκης των Θηβαίων εναντίον των Σπαρτιατών κατά τη μάχη του 371 πΧ.

Την Κυριακή 24η Μαρτίου κατά τη συνέλευση του ΕΜΟΣΥΛ προέκυψε ανανεωμένο επταμελές δς. Η σύνθεσή του: Αποστόλης Τάγκας πρόεδρος, Ελένη Κρουστάλη αντιπρόεδρος, Ιωάννα Αγγελοκωνσταντή γραμματέας, Αφροδίτη Πήλιουρη ταμίας και Ελένη Κατσιμίχα, Σπύρος Παπαναστασίου, Μαρία Τσαχτσίρη μέλη. Με άλλα λόγια αυτοί οι επτά άξιοι νέοι, δύο κύριοι και πέντε κυρίες, έχουν το πρόσταγμα του αγώνα. 

Σχετικά