Σπάρτη: Εφιάλτης για 17χρονο – Συγγενείς της κοπέλας του τον απήγαγαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια

Όσα δήλωσε ο πατέρας του νεαρού – Έχουν γίνει τρεις συλλήψεις – Ανατριχιαστικές περιγραφές για τα βασανιστήρια στα οποία υπεβλήθη

Αδιανόητες στιγμές βίωσε 17χρονος στη Σπάρτη, όταν έπεσε θύμα απαγωγής από τους συγγενείς της κοπέλας του και στη συνέχεια τον έδερναν επί τρεις ώρες.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του ανήλικου στο STAR, ο γιος του είχε ένα φλερτ με συμμαθήτριά του, όμως οι γονείς της δεν ενέκριναν τη σχέση που είχαν αναπτύξει τα δύο παιδιά λόγω της αλβανικής του καταγωγής. Ο 17χρονος δέχτηκε τηλεφώνημα από τον αδερφό της κοπέλας και πήγε να τον συναντήσει. Εκεί, δέχτηκε άγρια επίθεση από δύο άτομα, ενώ στη συνέχεια τον άρπαξαν μπροστά στα μάτια της μητέρας του και τον έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πατέρας του 17χρονου, κάποια στιγμή στον δρόμο από Αρεόπολη σταμάτησαν, τον κατέβασαν από το πορτ μπαγκάζ, τον χτύπησαν ξανά και μετά τον έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στο σπίτι του αδελφού της κοπέλας.

Τα νέα βασανιστήρια

Εκεί ξεκίνησε νέος γύρος βασανιστηρίων τόσο από τον αδελφό της κοπέλας, όσο και από τους γονείς της. Το ξύλο που έπεσε ήταν ανελέητο, με τη μητέρα της κοπέλας να τον ξεμαλλιάζει και να του κάνει αμυχές στο πρόσωπο σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται. Μάλιστα, από τα χτυπήματα άρχισε να βγαίνει αίμα από το αυτί του, ενώ, σύμφωνα με τη δικηγόρο του, έχει χάσει την ακοή του από το αριστερό αυτί και δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα επανέλθει.

Το μαρτύριο του 17χρονου κράτησε για τουλάχιστον τρεις ώρες, με τους απαγωγείς του να τον αφήνουν σε ένα σημείο όπου ειδοποίησαν τη μητέρα του για να τον βρει. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες, ενώ ψυχολογικά είναι σε άθλια κατάσταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας της κοπέλας που πριν λίγα χρόνια είχε δολοφονήσει τη μητέρα του στον Δυρό, συνελήφθη μαζί με τον γιο του κι ένα ακόμη άτομο για την απαγωγή και τον ξυλοδαρμό του 17χρονου, ενώ αναζητείται η μητέρα που κατηγορείται για ξυλοδαρμό.

Σχετικά