«Δεν είχα λεφτά για κηδεία και τον έκαψα» – Συνεχίζεται το θρίλερ με το καμένο πτώμα στα Άνω Λιόσια

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, ο ηλικιωμένος τούς είχε εκμυστηρευτεί ότι ο γιος του τον χτυπούσε

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι των Άνω Λιοσίων με την είδηση ότι η σορός ενός ηλικιωμένου βρέθηκε απανθρακωμένη στην αυλή του σπιτιού του, το βράδυ της Παρασκευής (31/5).

Η Αστυνομία προσήγαγε τον 59χρονο γιο του άνδρα, ο οποίος έμενε μαζί του στο ίδιο σπίτι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος ήταν νεκρός περίπου 20 ημέρες. Ο γιος του φέρεται να ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι τον έκαψε γιατί δεν είχε χρήματα να τον κηδέψει.

Η Αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι από τους γείτονες, καθώς είχε αρχίσει να αναδύεται η δυσοσμία. Την Δευτέρα ή την Τρίτη σύμφωνα με μαρτυρίες ο γιος έκαιγε κάτι στην αυλή του σπιτιού.

Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν ότι είχε κληθεί η Πυροσβεστική, αλλά όταν έφτασε, εκείνος την είχε σβήσει και οι πυροσβέστες δεν προέβησαν σε έλεγχο.

Νόμιζαν πως ήταν νεκρό ζώο

Δίπλα από το σπίτι υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο και οι γείτονες νόμιζαν πως η δυσοσμία προερχόταν από κάποιο νεκρό ζώο.

Όταν ένας εξ αυτών μπήκε σε αυτό για να απομακρύνει το ζώο είδε το στρώμα στην αυλή, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Είχαν να τον δουν από το Πάσχα

Στην συνέχεια ανέβηκαν στην ταράτσα διπλανής πολυκατοικίας και είδαν το καμένο στρώμα με την κουβέρτα και κάλεσαν την Αστυνομία.

Ήταν διαμελισμένο

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι, ο 59χρονος αρνήθηκε την είσοδό τους στο σπίτι. Στις ερωτήσεις που του έκαναν αρχικά ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του είναι σε κέντρο αποκατάστασης και στη συνέχεια ότι φιλοξενείται σε κάποιον συγγενή.

Όταν τελικά μπήκαν στο σπίτι, αντίκρισαν το στρώμα με την απανθρακωμένη σορό στην αυλή καλυμμένο με μία κουβέρτα. Γείτονες που παρακολουθούσαν από την ταράτσα τα δρώμενα, μιλούν για διαμελισμένο σώμα και μάλιστα ότι κάποια μέλη βρέθηκαν μέσα σε ένα πιθάρι στην αυλή.

Η σορός επάνω στο στρώμα στην αυλή του σπιτιού

Τους είχε εκμυστηρευτεί ότι τον χτυπούσε

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων, η τελευταία φορά που είδαν τον ηλικιωμένο άνδρα ήταν το Πάσχα, ενώ ορισμένοι είπαν πως τους είχε εκμυστηρευτεί ότι ο γιος του τον χτυπούσε.

Ο 59χρονος εργαζόταν ως καθηγητής και φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων (είχε μαχαίρι και τσεκούρι) και για μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού. Στη σορό θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Σχετικά