Χαλκίδα: Αυτός είναι ο δράστης της δολοφονίας της 63χρονης – Εθισμένος στον τζόγο, φίλος της κόρης της

Κίνητρο του δράστη ήταν η κλοπή του χρηματικού ποσού που του είχε εκμυστηρευτεί η κόρη του θύματος ότι έκρυβε στο σπίτι

Παιδικός φίλος της κόρης του θύματος είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδα.

Ο 37χρονος φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα λέγοντας ότι κίνητρό του ήταν να κλέψει τα χρήματα που έκρυβε στο σπίτι, όπως του είχε εκμυστηρευτεί, η φίλη του και κόρη της άτυχης γυναίκας.

«Με αναγνώρισε και τη σκότωσε» φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς.

Αυτός είναι ο 37χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είναι μπλεγμένος και εθισμένος με τον τζόγο.

Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες της Αστυνομίας είχαν επικεντρωθεί στο φιλικό και κοντινό περιβάλλον της 63χρονης. Από την έρευνα εντοπίστηκε βιντεοληπτιικό υλικό και που έχει καταγρέψει τον 37χρονο να πηγαίνει στο σπίτι και να φεύγει από αυτό εκείνη την μοιραία ημέρα της άγριας δολοφονίας.

Επίσης εντοπίστηκε και αποτύπωμα στον τόπο του εγκλήματος και έτσι ταυτοποιήθηκε η παρουσία του εκεί.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία φέρεται να ήταν μόνος του όταν μπήκε στο σπίτι για να κλέψει. Ωστόσο η 63χρονη τον είδε και τον αναγνώρισε και έτσι όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς της επιτέθηκε με ένα μαχαίρι και τη σκότωσε.

Μέχρι σήμερα δεν είχε αποκαλύψει σε κάποιον την πράξη του.

Η δολοφονία

Η 63χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας. Η γυναίκα εντοπίστηκε, την Παρασκευή 10 Μαΐου, χωρίς τις αισθήσεις της. Αρχικά ο θάνατος αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε η γυναίκα.

Ωστόσο η νεκροψία – νεκροτομή μετά από τρεις ημέρες αποκάλυψε την εγκληματική ενέργεια και τα χτυπήματα από μαχαίρι στον αυχένα.

Το έγκλημα προσδιορίζεται μεταξύ 12:00 και 18:00, ενώ αυτό που έκανε δύσκολη την εξιχνίαση της υπόθεσης ήταν το γεγονός ότι στο σπίτι δεν εντοπίστηκαν σημάδια παραβίασης.

Σχετικά