Γυρίσματα διαφημιστικού στην Λιβαδειά!

Στην περιοχή των πηγών της Ερκυνας (“Κρύα”), στο πέτρινο αμφιθέατρο και στους δρόμους της πόλης, από πολυεθνική εταιρία κατασκευής κι εμπορίας αθλητικών ειδών!

Στην Λιβαδειά, την Τρίτη, 4 Ιουνίου, όσοι βρέθηκαν το απόγευμα στην πιο όμορφη περιοχή της, στις πηγές της “Ερκυνας” (“Κρύα”), είδαν οτι υπήρχε έντονη κινητικότητα από άτομα οι οποίοι δεν ήταν γνωστοί στους μόνιμους κάτοικους και οι οποίοι έμοιαζαν να είναι εργαζόμενοι κάποιας εταιρείας καθώς, επίσης και άλλα άτομα τα οποία καταλάβαινες άμεσα οτι ήταν εργαζόμενοι σε εταιρεία “security”!

Φτάνοντας στο ύψος του “Θολωτού” έβλεπες οτι δεν μπορούσες να συνεχίσεις την πορεία σου προς το αμφιθέατρο καθώς υπήρχε… “απαγορευτικό” (είχαν τοποθετηθεί “μπάρες”).

Ταυτόχρονα έβλεπες και τα ταμπελάκια που έφεραν πάνω τους όλα αυτά τα άτομα και  καταλάβαινες, πλέον, ποια είναι η εταιρία που… “εμπλέκεται” σε όλο αυτό το “θέμα” (αμερικανική, πολυεθνική, που ασχολείται με σχεδιασμό, ανάπτυξη, κατασκευή και πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, αθλητικών υποδημάτων, ενδυμάτων, εξοπλισμού και εξαρτημάτων) και κάπου εκεί άρχιζες να καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται!

Παράλληλα, έβλεπες και πολλά πολυτελή σκούρα “van” να παρκάρουν στο πάρκινγκ, που ήταν κι αυτό “αποκλεισμένο” και από αυτά να κατεβαίνουν άνδρες και γυναίκες οι οποίοι και οι οποίες καταλάβαινες οτι είναι ξένοι και οτι είναι αθλητές και αθλήτριες!

Τα άτομα αυτά, λοιπόν, μετακινούνταν από το Συνεδριακό Κέντρο “Χρήστος Παλαιολόγος” και τον “Νερόμυλο” προς το πέτρινο αμφιθέατρο και… αντίστροφα.

Σε κάποιο χρονικό σημείο εμφανίστηκε ένα μεγάλο όχημα “4Χ4” και λίγο αργότερα, ασθενοφόρο και άλλα οχήματα και κάποια στιγμή αργότερα και άλλα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Στην περιοχή, κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους, ανάμεσα σε άλλους, κινούνταν κι ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λεβαδέων, Νότης Αγνιάδης καθώς και ο πρόεδρος του δ.σ. του Α.Κ.Ο.Λ., Χρήστος Πολατσίδης.

Αυτή η κινητικότητα κράτησε για όλο το βράδυ με τους παρεβρισκόμενους στον χώρο να μην έχουν την δυνατότητα (και είτε από ενδιαφέρον, είτε από περιέργεια ήθελαν) να δουν τι γίνεται στον “αποκλεισμένο” χώρο!

Θα πρέπει να τονίσουμε εδω, οτι παρά την σχετική όχληση, δεν υπήρξε θόρυβος και δεν σημειώθηκε κάποιο… “παρατράγουδο” στον χώρο!

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα και ενώ ο χώρος είχε αρχίσει να αδειάζει, πλέον, από τον κόσμο, αυτή η κινητικότητα άρχισε να… “κατεβαίνει” προς τα κάτω.

Λίγο μετά από τα μεσάνυχτα όσοι βρέθηκαν στην περιοχή είδαν μια πάρα πολύ γνωστή δρομέα να τρέχει στο πλακόστρωτο, δίπλα στο ποτάμι, προς την πόλη, κρατώντας κάτι σαν… “σκυτάλη”, στη συνέχεια να στρίβει δεξιά στην οδό Κατσιώτα και κατόπιν αριστερά στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, έχοντας μπροστά της περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., προφανώς για να “ανοίγει την δρόμο” και ποδηλάτες και πίσω της μηχανές, αυτοκίνητα της εταιρίας, ασθενοφόρο και φυσικά κάμερες!

Οπως ειπώθηκε, μόλις είχε αρχίσει η σκυταλοδρομία “Λιβαδειά – Λιτόχωρο”!

Λίγη ώρα μετά άρχισε η επιβίβαση στα “van” και στα υπόλοιπα αυτοκίνητα και η αναχώρησή των από το πάρκινγκ…

Σχετικά