Προς Καραμαναίους Επιστολή Α’

Πολυχρονεμένε μας Δήμαρχε, ωραία η βουβή ταινία που παρουσιάζετε με θράσος. 

Ωστόσο, σας καλώ να βρείτε και το θάρρος και να πείτε στους πολίτες τη συκοφαντία που ξεστόμισατε πριν ξεκινήσει το επεισόδιο μεταξύ μας.

Θέλω, επιπρόσθετα, να σας επιστήσω την προσοχή και για τη συμπεριφορά του αδερφού σας, τον οποίο χρησιμοποιείτε τα τελευταία πέντε χρόνια για να με συκοφαντείτε διαδικτυακά στις γνωστές εντεταλμένες σελίδες σας, κατά κοινή ομολογία.

Επίσης, πολύ σημαντικό να τον προτρέπετε να μην κάνει και παραποίηση επαγγέλματος, μιας και δημόσια με συμβούλευσε να λάβω φαρμακευτική αγωγή για ψυχικές νόσους. Κατανοώ το απωθημένο του, αφού τον γνωρίζω χρόνια. 

Όσο για τον ευτελισμό στον οποίο αναφέρεται η αναπληρώτρια Δήμαρχος, θυμίστε της ότι εν τέλει εγώ δεν σας έδειρα, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα και με την παρουσία της και χωρίς να ξέρουμε τη στάση της, ετελέσθη χειροδικία και ξυλοδαρμός εν μέσω κεντρικής οδού στην πόλη.

Πάμε τώρα στα ουσιαστικά:

Και στην ανάθεση εκδηλώσεων Πάσχα υπάρχει, κύριε Δήμαρχε, το φαινόμενο να συστήθηκε εταιρεία εν μέσω της χρονικής περιόδου της αναθέσης, λίγο πριν ή λίγο μετά τη μελέτη.

Δεύτερον, επανέρχομαι και σας ζητώ πραγματικά να μας πείτε τι έργο θα εκτελούν οι κραυγαλέα έμμεσα προσληφθέντες μέσω αναθέσεων που κάνατε για το στρατηγικό σχεδιασμό αλλά και για την επιπλέον δημοσιογράφο που προσλάβατε.

Συνεχίζετε άραγε να υπερασπίζεστε αυτόν του τρόπου προσλήψεων;

Να σας θυμίσω ότι με 2.700 ευρώ επί των ημερών μου, κάνατε εκδηλώσεις στην πόλη και στα χωριά μας (tour) και παρουσιάσατε μία δουλειά για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. 

Πείτε μου τώρα εσείς, με 5.000 ευρώ ανάληψη υποχρέωσης για τον ποδηλατικό γύρο, ένα γεγονός στο οποίο πέρασαν τα πόδήλατα και έφυγαν, τι ακριβώς πληρώσατε κύριε Δήμαρχε;

Και ξέρετε, πρέπει να ενημερώσω τους πολίτες ότι για αυτά που σας ρωτώ το ποσό είναι μεγαλύτερο από 60.000, ίσως και 70.000 ευρώ. 

Αναμένω, λοιπόν, απαντήσεις, μιας και είστε εσείς ο εκλεγμένος Δήμαρχος. 

Σταματήστε σας θερμοπαρακαλώ να σπαταλάτε το δημόσιο χρήμα.

Καλή συνέχεια πολυχρονεμένε μας Δήμαρχε».

                Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας 

              Πρώην Δήμαρχος Λεβαδέων 

     Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας 

       του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων 

Σχετικά