Λεβαδειακός: Τέλος ο Οφρυδόπουλος από τον πάγκο των Βοιωτών

Λεβαδειακός και Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους από τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον Έλληνα προπονητή.

Χωρίς τον προπονητή που του έδωσε την άνοδο στη Stoiximan Super League, Σωκράτη Οφρυδόπουλο, θα παρουσιαστεί στη νέα αγωνιστική περίοδο ο Λεβαδειακός.

Η ομάδα της Βοιωτίας το μεσημέρι της Παρασκευής (7/6) ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος ανέλαβε της τύχες της στα τέλη του 2023 και ύστερα από 19 αναμετρήσεις με ρεκόρ 15 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Α’ όμιλο της Super League 2.

Πλέον, ο Λεβαδειακός έχει βγει στην αγορά για τον τεχνικό που θα καθίσει στον πάγκο του τη νέα σεζόν, με τον Χρήστο Κόντη να είναι ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού

“Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ευχαριστεί τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο και τον άμεσο συνεργάτη του, Νίκο Καραμπετάκη για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην επίτευξη της ανόδου της ομάδας μας στη Super League 1 και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους”.

Σχετικά