Βρέθηκε νεκρός στη Σύμη ο παρουσιαστής του BBC

Ο Μάικλ Μόσλεϊ εντοπίστηκε σε φράχτη στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας

Νεκρός εντοπίστηκε ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ που αγνοούνταν εδώ και 5 μέρες στη Σύμη.

Από το πρωί της Πέμπτης, οπότε και δηλώθηκε επισήμως η εξαφάνισή του από τη σύζυγό του, βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Την σορό εντόπισε τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ το οποίο μαγνητοσκοπούσε πλάνα στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Σε κάποιο ζουμάρισμα ο οπερατέρ αντιλήφθηκε πως υπήρχε μια σορός ανθρώπου. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές στο νησί και έσπευσε στο σημείο κλιμάκιο του λιμενικού, της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε τις φωτογραφίες της ΕΡΤ:

Αντιδήμαρχος Σύμης: «Σε προχωρημένη σήψη η σορός»

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε και ο αντιδήμαρχος Σύμης, λέγοντας στο Action 24 πως «μόλις ανευρέθη η σορός, τελικά είναι αυτό που του είχαν πει, είχε πάρει το μονοπάτι για να οδηγηθεί στη Μαρίνα, και πριν την παραλία, βρέθηκε στα συρματοπλέγματα απ’ έξω».

«Ήταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σύμης, κατά τις έρευνες του λιμενικού βρέθηκε αντικείμενο κοντά στο σημείο, που τους οδήγησε στη σορό του άτυχου άνδρα. Όπως τόνισε, η περιοχή είναι περιφραγμένη με συρματόπλεγμα, το οποίο περιορίζει την ορατότητα.

Φέρεται ο Μάικλ Μόσλεϊ, μετά από ώρες πεζοπορίας, να σκοτώθηκε λίγο πριν φτάσει στον προορισμό του, ενώ φως στα αίτια του θανάτου το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Ποιος ήταν ο Μάικλ Μόσλεϊ

Το όνομά του είναι Dr Mike Mosley και είναι γνωστό πρόσωπο για πολλούς Βρετανούς, καθώς ήταν παρουσιαστής του BBC.

Ο Μάικλ Μόσλεϊ είναι επίσης γνωστός για τις διατροφικές συμβουλές του και υποστηρικτής της διαλειμματικής νηστείας, του «The Fast 800» και της δίαιτας «5:2», ενώ εξέφραζε την προτίμησή του στις δίαιτες χαμηλών υδατανθράκων, όπως η keto.

Δημοσίευσε επίσης ένα βιβλίο για τo ρόλο της διατροφής στη βελτίωση του ύπνου, που ονομάζεται Fast Sleep, αφού είχε αποκαλύψει ότι έπασχε από χρόνια αϋπνία.

Σχετικά