Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: «Την πήγα στο χωράφι και τη σκότωσα» – Η κυνική ομολογία του δολοφόνου

Ο 37χρονος το πρωί πήγε να παρηγορήσει τους γονείς – Πριν συλληφθεί είχε αναρτήσει το amber alert για την εξαφάνιση του παιδιού – Δείτε βίντεο με την ανήλικη που μπήκε ανυποψίαστη στο αυτοκίνητό του

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στη Μυρτιά Ηλείας. Κυνικά, χωρίς να δείχνει ίχνος μεταμέλειας, ο 37χρονος θείος και δολοφόνος του παιδιού, ομολόγησε την πράξη του λέγοντας «την πήγα στο χωράφι και τη σκότωσα με το κατσαβίδι». Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, ο δολοφόνος δεν είπε λέξη για το κίνητρό του, γιατί σκότωσε το παιδί.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος δολοφόνος το πρωί πήγε να παρηγορήσει τους γονείς της 11χρονης, ενώ, πριν συλληφθεί είχε αναρτήσει στα social media του το amber alert για την εξαφάνιση του παιδιού.

Από την ώρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση της Βασιλικής -γύρω στις τρεις τα ξημερώματα της Δευτέρας- οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, με βάση τις πληροφορίες που πήραν από τους γονείς του κοριτσιού για τα σημεία που είχε κινηθεί πριν εξαφανιστεί, αναζήτησαν υλικό από κάμερες. Ετσι, πολύ γρήγορα, εντόπισαν βίντεο που έδειχνε το κορίτσι να μπαίνει στο αυτοκίνητο του δράστη. Κατάλαβαν ότι το παιδί ήταν σε κίνδυνο, αφού ήξεραν καλά ποιος ήταν ο άνδρας που συνδεόταν, χρονικά τουλάχιστον, έως εκείνη την ώρα με την εξαφάνιση.

Δείτε βίντεο με το παιδί που μπήκε ανυποψίαστο στο αυτοκίνητό του:

Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε συλληφθεί το 2017 για τον βιασμό 14χρονης, το 2020 είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στη Ζάκυνθο σε φυλάκιση εννέα ετών, ωστόσο δόθηκε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του και αφέθηκε ελεύθερος. Παρά την καταδίκη του για τον βιασμό ανήλικης, αφέθηκε ελεύθερος με όρους, που μεταξύ άλλων ήταν να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Ουσιαστικά ήταν ατιμώρητος και έτοιμος να επαναλάβει το έγκλημά του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του 37χρονου και στη διάρκεια της ανάκρισης στην Ασφάλεια Πύργου ο άνδρας προσπαθούσε να πείσει ότι δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση του κοριτσιού, αλλά έπεσε σε αντιφάσεις. Τελικά, ομολόγησε ότι σκότωσε την ανιψιά του, χτυπώντας τη με ένα κατσαβίδι στο λαιμό. Μάλιστα,  υπέδειξε στους αστυνομικούς και το σημείο που είχε πετάξει το πτώμα του κοριτσιού, στην περιοχή Καταρράχι.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

ileia-katraxi__1_
ileia-katraxi__2_
ileia-katraxi__3_

Ο ιατροδικαστής που εκλήθη στον τόπο του εγκλήματος δεν έχει διαπιστώσει ακόμη αν το παιδί έχει υποστεί κακοποίηση, ενώ δεν έχει βρεθεί το όπλο του εγκλήματος – το οποίο ο δράστης περιέγραψε ως κατσαβίδι.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο