Χώρισαν οι δρόμοι Α.Ο. “Ελλοπιακός” – Παναγιώτη Τζαναβάρα

“Παρελθόν” θα πρέπει να αποτελεί από σήμερα (Δευτέρα, 10/6) για τον Α.Ο. “Ελλοπιακός” ο Παναγιώτης Τζαναβάρας!

Οι άνθρωποι της διοίκησης του σωματείου της Ελλοπίας και ο έμπειρος τεχνικός, υπό την καθοδήγηση του οποίου η ομάδα πραγματοποίησε έναν πάρα πολύ καλό β’ γύρο στον Δ’ όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής της σεζόν 2023-2024 και κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία (ούσα νεοφώτιστη), αποφάσισαν από κοινού να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους και στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο ίδιος μιλώντας στο Primesport.gr για το διαζύγιο του με τον Ελλοπιακό επισήμανε:

«Μετά από τις διοικητικές εξελίξεις, αποφασίσαμε με την ομάδα να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ελλοπιακού για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε, το γυμναστή Βασίλη Γεωργούση και τον προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Κουτρουμάνο για την πολύ καλή δουλειά τους.

Τους εξαίρετους φιλάθλους της ομάδος για την υποστήριξη και την άψογη συμπεριφορά τους και αφήνω τελευταίους τους ποδοσφαιριστές μου που με τον επαγγελματισμό τους, την ψυχή τους και τη δουλειά τους καταφέραμε να κάνουμε το θαύμα της παραμονής.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ελλοπιακό, αποχωρώ με τις καλύτερες αναμνήσεις!»

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Ελλοπιακού

Όποιον τίτλο και να επιλέξουμε για αυτή την εξέλιξη θα είναι λάθος.
Δεν υπήρξε κανένα διαζύγιο, καμιά λήξη συνεργασίας, όπως συνηθίζεται να λέγεται στο ποδόσφαιρο όταν χωρίζουν οι δρόμοι ανάμεσα σε ομάδες, παίκτες ή προπονητές. Δεν έγινε κάτι που το θέλαμε και οι δύο.
Ο Παναγιώτης έγινε ο άνθρωπος μας.
Ήταν αυτός που ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο και στην ουσία ανέστησε την ομάδα.
Είχαμε μία άψογη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα που είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα να αποκτήσει οργάνωση, αγωνιστικότητα, θέληση και πάθος για την νίκη.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είναι γνωστός σε πάρα πολλούς και δεν περίμενε προφανώς να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα από την ομάδα μας.
Ένας άνθρωπος με απίστευτο Ήθος που ξεχειλίζει. Ένας άνθρωπος που σου κερδίζει το σεβασμό. Μαχητής, δούλεψε πάρα πολύ σκληρά μέσα και έξω από το γήπεδο και έφερε σε συνεργασία με τους παίκτες μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έτσι ώστε η νεοφώτιστη ομάδα μας να παραμείνει στον πιο σκληρό όμιλο της Γ εθνικής κατηγορίας μαζί με ιστορικά ποδοσφαιρικά μεγαθήρια.
Ο Παναγιώτης δεν είναι ένας άνθρωπος που του αξίζει μόνο η Γ εθνική. Μπορεί ακόμα περισσότερα και το έχει αποδείξει.
Η ομάδα μας δυστυχώς δεν είναι έτοιμη να του προσφέρει αυτή την στιγμή αυτό που δικαιούται και το κατέκτησε μόνος του, που δεν είναι τίποτα άλλο από τη συνέχεια στον πάγκο μας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Η προσωρινή αυτή η αδυναμία μας ασφαλώς και δεν είναι σωστό να τον περιορίσει χρονικά.
Η διοίκηση του Α.Ο Ελλοπιακός όπως όλοι γνωρίζουν, δεν έδωσε ποτέ υποσχέσεις που δεν τήρησε ούτε μίλησε με λόγια του αέρα. Πατάει και δρομολογεί οι συνεργασίες και εξελίξεις για τις οποίες είναι απόλυτα σίγουρη ότι θα υλοποιήσει.
Στο πνεύμα αυτό λοιπόν, ακολουθούσαμε την λογική οδό να είναι ελεύθερος να επιλέξει χωρίς να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο του, η ομάδα μας η οποία του οφείλει πολλά, με την εγκάρδια ευχή να ξανασμίξουν ακόμα και σύντομα οι δρόμοι μας.
Αγαπητέ φίλε Παναγιώτη το όνομά σου είναι μέρος της καρδιάς μας και ανεξίτηλα γραμμένο με το όνομα της ομάδας μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας στον άνθρωπο και στον προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα, με την ευχή για ένα πολύ καλύτερο αύριο.
Στο επανιδείν.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο