Φειδίας Παναγιώτου: Θα προσπαθήσω να δημιουργήσω καινούργιο κόμμα στην Ευρωβουλή

Πολιτικό σεισμό προκάλεσε στην Κύπρο η εκλογή του YouTuber Φειδία Παναγιώτου ως ανεξάρτητου ευρωβουλευτή στις ευρωεκλογές της Κυριακής (9.6.24).

Ο 24χρονος Φειδίας Παναγιώτου διάσημος στο Youtube και το Tiktok, είναι πλέον ευρωβουλευτής, καθώς κετατάγη τρίτος με 19,4% μετά το ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ και αφήνοντας πίσω του παραδοσιακά πολιτικά κόμματα της Κύπρου όπως το ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ.

Η σελίδα του στο YouΤube έχει περισσότερους από 6,2 εκατ. εγγεγραμμένους χρήστες, οι οποίοι παρακολουθούν διάφορες προκλήσεις τις οποίες βάζει στον εαυτό του. Για παράδειγμα έχει μείνει θαμμένος κάτω από την γη για περισσότερες από 10 ημέρες ενώ έχει μείνει έξω από την εταιρεία X(πρώην Twitter) για τρεις μήνες για να αποσπάσει μία αγκαλιά από τον Έλον Μασκ.

«Θα προσπαθήσω για καινούργιο κόμμα στην Ευρωβουλή»

«Θα πάω κανονικά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπως κάνουν και οι υπόλοιποι ευρωβουλευτές και θα προσπαθήσω να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης του κόσμου», τόνισε ο Φειδίας Παναγιώτου στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο. «Θα προσπαθήσω να δημιουργήσω ένα καινούργιο κόμμα στην Ευρωβουλή», υπογράμμισε, απαντώντας σε ερώτηση αν ενταχθεί σε κάποια πολιτική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Όσον αφορά στην ενασχόλησή του με το YouTube δήλωσε πως είναι αποφασισμένος να τη συνεχίσει παράλληλα με τα νέα του καθήκοντα στην Ευρωβουλή.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο