Γαλάτω Αλεξανδράκη: Οι πρώτες δηλώσεις της 76χρονης κτηνοτρόφου που εξελέγη ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση – «Δεν το περίμενα»

Στις πρώτες δημόσιες δηλώσεις της ύστερα από την εκλογή της προέβη η ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Γαλάτω Αλεξανδράκη.
Ευρωεκλογές 2024: Ποια είναι η 76χρονη Γαλάτω Αλεξανδράκη από τον Έβρο που εξελέγη ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση

Η 76χρονη κτηνοτρόφος από την Αλεξανδρούπολη, η οποία διατηρεί κρεοπωλείο μαζί με τον γιο της Αλέξανδρο, ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που την τίμησαν με την ψήφο τους, ενώ παράλληλα δεν έκρυψε την έκπληξη και την απορία της για την εκλογή της.

«Είμαι χαρούμενη. Και μπορώ να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Αυτά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είμαι σοκαρισμένη γιατί δεν το περίμενα. Μπήκα για να βοηθήσω και πώς έγινε αυτό… Τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να είναι όλοι καλά. Αυτά. Να είστε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κα Αλεξανδράκη απέφυγε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν θα διατηρήσει ή όχι την έδρα στην ευρωβουλή. Ανέφερε, ακόμη, ότι δεν σκοπεύει να προβεί σε περαιτέρω δημόσιες δηλώσεις το επόμενο διάστημα.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά