Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ – Α/Κ Κάστρου λόγω ανεμογεννητριών– Δείτε σε ποιά σημεία

Έως και την Παρασκευή 19 Ιουλίου

H Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς, ότι στο πλαίσιο διελεύσεων εξαρτημάτων Ανεμογεννητριών από τον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ, θα ισχύσουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 19 Ιουλίου, καθημερινά από τις 02:00 έως και τις 16:00, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Κάστρου. Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εξέλθουν από τον Α/Κ Κάστρου θα εξέρχονται από τον Α/Κ Ακραιφνίου και μέσω δεξιού παράπλευρου, θα οδηγούνται στον Α/Κ Κάστρου ακολουθώντας τη σχετική σήμανση.

Σημειώνεται ότι, στη ράμπα εξόδου του Α/Κ Κάστρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, θα παραμένουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τοπικού στενώματος καθ’ όλο το 24ωρο (εξαιρείται το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 21/6-25/6).

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά