Ακόμη οκτώ συλλήψεις για ναρκωτικά σε Βοιωτία,Στερεά Ελλάδα

maimou astinomikous

Ακόμη οκτώ (8) συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Οκτώ (8) άτομα συνελήφθησαν συνολικά, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (14-06-2024), σε περιοχές της Βοιωτίας, Ευβοίας και Φθιώτιδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών (2 άτομα), του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς (2 άτομα), του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας (2 άτομα), του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας.

Ειδικότερα, σε (6) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης, βουπρενορφίνης και ναρκωτικά δισκία.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο