Ξάνθη: Από την Χαλκίδα τα τρία θύματα – Η θλίψη και η τραγική σύμπτωση

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (16/6) έξω από τους Τοξότες Ξάνθης, στην παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης-Καβάλας, όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ.

Τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες ηλικίας 20-25 ετών που επέβαιναν στο ΙΧ έχασαν τη ζωή τους ακαριαία, ενώ επτά είναι οι τραυματίες.

Λίγο μετά το βενζινάδικο στους Τοξότες το ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο με κατεύθυνση προς Ξάνθη. Από τη σφοδρή σύγκρουση τέσσερις από τους 5 επιβάτες του αυτοκινήτου έχασαν τη ζωή τους. Επτά άτομα από τους επιβάτες του λεωφορείου τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τα τρία βαριά.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Οι νεκροί βρέθηκαν διαμελισμένοι, ενώ μετά τον απεγκλωβισμό τους μεταφέρθηκαν οι τραυματίες στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και σφηνώθηκε στο λεωφορείο, το οποίο από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης βγήκε και αυτό εκτός δρόμου.

Στο όχημα επέβαιναν αρκετοί εργαζόμενοι σε τοπική επιχείρηση, έξι εκ των οποίων τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Στο τροχαίο ενεπλάκη και δεύτερο όχημα.

Από την Χαλκίδα τα τρία θύματα της σύγκρουσης -Η τραγική σύμπτωση

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες επιβαίνοντες στο όχημα, ήταν από τη Χαλκίδα και βρέθηκαν στην Ξάνθη για επαγγελματικό ταξίδι σε γνωστή βιομηχανία.

Οι κοπέλες ήταν μια φοιτήτρια που σπουδάζει στη Κομοτηνή, με καταγωγή από τη Χαλκίδα και μια αλλοδαπή κάτοικος Ξάνθης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από χθεσινοβραδινή έξοδο, κατευθύνονταν στο Νέστο για μπάνιο.

Η τραγική σύμπτωση είναι ότι το λεωφορείο μετέφερε εργαζόμενους της ίδιας εταιρίας από τη βραδινή βάρδια.

Με πληροφορίες από iefimerida, xanthinews

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο