Θρήνος για το τροχαίο στη Ξάνθη – Ήταν μόλις 20 – 25 ετών οι νεκροί

Στο λεωφορείο επέβαιναν αρκετοί εργαζόμενοι σε τοπική επιχείρηση – Ο πέμπτος επιβάτης βρίσκεται στο νοσοκομείο

Σοκ έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις 08.00 το πρωί της Κυριακής. Τραγικό θάνατο βρήκαν τέσσερις νέοι, ηλικίας 20-25 ετών (δύο άνδρες και δύο γυναίκες), όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο, το οποίο μετέφερε εργαζόμενους από τοπική επιχείρηση της περιοχής.

Συγκεκριμένα, το αμάξι, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα, βρισκόταν στο οδικό ρεύμα που κατευθύνεται από Ξάνθη προς Καβάλα, στον επαρχιακό δρόμο Ξάνθης – Τοξότες. Από την σύγκρουση με το λεωφορείο, τέσσερα άτομα έχασαν την ζωή τους, ενώ ο πέμπτος επιβαίνων ήταν ο συνοδηγός, ο οποίο είναι βαριά τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής.

Από την άλλη, το λεωφορείο με το οποίο έγινε η σύγκρουση βγήκε και αυτό εκτός δρόμου. Στο όχημα επέβαιναν αρκετοί εργαζόμενοι σε τοπική επιχείρηση, έξι εκ των οποίων τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται δε ότι στο σημείο της σύγκρουσης του οχήματος με το λεωφορείο, έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τους τέσσερις, ενώ όλοι οι τραυματίες έχουνε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ξάνθης.
Καρέ καρέ πως έγινε το δυστύχημα

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 8 το πρωί της Κυριακής. Όλα ξεκίνησαν όταν ΙΧ με κατεύθυνση την Καβάλα, συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι 4 από τους 5 επιβαίνοντες στο ΙΧ, δύο άντρες και δύο γυναίκες, όλοι τους ηλικίας 20-25 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΙΧ πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκε απότομα με το λεωφορείο, με αποτέλεσμα να διαλυθεί και να βρουν ακαριαίο θάνατο οι τέσσερις νέοι.

Οι κοπέλες που έχασαν την ζωή τους στο δυστύχημα, ήταν μια φοιτήτρια στην Κομοτηνή, με καταγωγή από τη Χαλκίδα και μια αλλοδαπή κάτοικος Ξάνθης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρέα, μετά από βραδινή διασκέδαση, κατευθυνόταν στο Νέστο για μπάνιο.

O τραγικός επίλογος γράφτηκε στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου βρέθηκε συγγενής των επιβαινόντων προκειμένου να αναγνωρίσει τις σoρούς και να ξεκινήσει η προσπάθεια αναζήτησης των οικείων τους σε Χαλκίδα και Ξάνθη.
Δείτε το βίντεο

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο