Κάταγμα στη μύτη, χτύπημα στο κεφάλι και κόψιμο στη γλώσσα φέρει η σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου

Σοβαρά τραύματα φέρει η σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου, ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του.

Συγκεκριμένα, η 37χρονη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες φέρει κατάγματα στη μύτη της, στο χέρι της, στο πρόσωπό της και έχει ένα βαθύ κόψιμο στη γλώσσα της.

Υπενθυμίζεται ότι, τα ξημερώματα του Σαββάτου προς την Κυριακή η Αστυνομία ενημερώθηκε από γιατρό ιδιωτικής κλινικής στους Αμπελοκήπους ότι υπάρχει περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Όταν έφτασαν εκεί αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης είδαν τον 52χρονο δικηγόρο και την σύζυγο του. Το ζευγάρι ανέφερε πως η σύζυγος του δικηγόρου είχε πέσει από τις σκάλες.
Ομως ο γιατρός έπεμενε ότι τα τραύματα αυτά έχουν προκληθεί από ανθρώπινο χέρι και όχι από πτώση, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στην κατάθεσή του δηλώνει ότι και η γυναίκα παραδέχθηκε κατά τη διάρκεια της εξέτασης ότι την είχε χτυπήσει ο άνδρας της, πράγμα που όμως, ανακάλεσε ενώπιον της αστυνομίας στη συνέχεια.

Σε βάρος του ποινικολόγου, που παραμένει κατούμενος στη ΓΑΔΑ μέχρι την απολογία του αύριο, ενώπιον της 18ης Τακτικής Ανακρίτριας, ασκήθηκε νωρίτερα σήμερα ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, κινήθηκε ήδη πειθαρχική διαδικασία ελέγχου και από τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας.

Η σύζυγος του δικηγόρου, ενώ συντάχθηκε με την εκδοχή του ατυχήματος στο σπίτι για να εξηγήσει τα τραύματά της, τελικά, δέχθηκε το panic button, την ειδική εφαρμογή για τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας με την οποία γυναίκες σε κίνδυνο ενημερώνουν άμεσα την αστυνομία.

Σημειώνεται, επίσης, πως ο ποινικολόγος κατείχε δύο νόμιμα όπλα, τα οποία, όμως κατασχέθηκαν από τις αρχές, όπως είθισται σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Και η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό πως μήνυση σε βάρος του δικηγόρου είχε υποβάλει και η πρώην σύζυγός του.

Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, στις 16 Οκτωβρίου του 2017, η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου είχε υποβάλει σε βάρος του μήνυση για ενδοοικογενειακή βία στο Αστυνομικό Τμήμα των Βριλησσίων.

Η γυναίκα είχε καταγγείλει ότι είχε υποστεί βία από τον δικηγόρο και πρώην σύζυγό της το μεσημέρι της 14ης Οκτωβρίου του 2017, στα Βριλήσσια. Η μήνυση είχε υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και είναι άγνωστο έως αυτή τη στιγμή πώς εξελίχθηκε η υπόθεση.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο