Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την 6η Συνάντηση της Γυναικείας χορωδίας του Ι.Ν Ευαγγελιστού Λουκά

Ο τόπος έχει τη δική του ιστορία που γράφεται αδιάκοπα ανά τους αιώνες! Χθες βάλαμε κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι σ’ αυτή την ιστορία του τόπου! Εμείς, οι πολίτες της, μαζί με τους άρχοντες του τόπου στο χώρο που έζησε και μαρτύρησε ο Ευαγγελιστής Λουκάς!

Με χρυσή κλωστή τη μουσική και το τραγούδι, ντυσαμε την πόλη μας, την Θήβα μας και την κάναμε μια πόλη μαγική!

Ευχαριστούμε μέσ’ απ’ την καρδιά μας όλους τους χορωδούς και τους μουσικούς που τους συνόδευσαν, τους άρχοντες του τόπου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας.

Τους πολύτιμους χορηγούς μας, τον Δήμος Θηβαίων / Municipality of Thebes, τα ξενοδοχεία clock tower στην Αράχωβα και Athens Penthouse στην Αθήνα (Σταδίου 43) Konstantinos Kiousis, το ανθοπωλείο της κυρίας Ορσαλίας Δράκου Thodoris Drakos,το εξοχικό κέντρο «Μπαρμπαγιάννης» Giovanni Haratsis, τον κύριο Γεώργιο Λούκο, τον κυριο Γεώργιο Σκουρτανιώτη Stella Dadioti, την καλή μας φίλη Ευαγγελία καθώς και αρκετούς φίλους που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

Την εκκλησιαστική επιτροπή του ναού του Ευαλγγελιστου Λουκά, τον π. Σπυρίδωνα και όλους όσοι βοήθησαν για να βγει εις πέρας αυτή η όμορφη μουσική, επετειακή για τη χορωδία μας, βραδιά!

Τους μουσικούς μας Gianis Karalis και Ιωάννης Πέππας που πάντα στέκονται δίπλα μας όποτε χρειαστεί!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και σε όλους τους φιλους και των τεσσάρων χορωδιων που κατέκλυσαν τον αυλιο χώρο του προσκυνήματος για να χαρούν κι αυτοί με τη χαρά μας και να μας χαρίσουν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα!!!!

Καλο καλοκαίρι!

Χορωδία Ιερού Ναού Ευαγγελιστού Λουκά Θηβών

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο