Κόρινθος: Πέθανε περιμένοντας το ασθενοφόρο ο 58χρονος που ζητούσε επίμονα να ανοίξει δρόμος για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης

Αυτό το οποίο ζητούσε με κινητοποιήσεις ο επιχειρηματίας από το Καλαμάκι Κορινθίας, όχι μόνο έμελλε να το ζήσει στο πετσί του αλλά… τελικά να φύγει από τη ζωή στα 58 του χρόνια. Ο ίδιος ένιωσε πόνο στο στήθος και ζάλη, όμως το ασθενοφόρο δεν κατάφερε να φτάσει γρήγορα καθώς… έπρεπε να κάνει κύκλο λόγω του κλειστού δρόμου.

Το συγκεκριμένο κομμάτι στην Κορινθία, έκλεισε μετά το πρόσφατο ατύχημα με το βυτιοφόρο. Τα αυτοκίνητα, χρειάζεται να κάνουν κύκλο, να φτάσουν μέχρι τους Αγίου Θεοδώρους και μετά να ξαναγυρίσουν στο Καλαμάκι. Αυτό χρειάστηκε να κάνει και το ΕΚΑΒ όταν κλήθηκε για την περίπτωση του 58χρονου που χρειαζόταν άμεση βοήθεια, όμως τελικά πέθανε περιμένοντας το ασθενοφόρο…

Σύμφωνα με το loutrakiblog o άτυχος άνδρας ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις των κατοίκων του Καλαμακίου ζητώντας την διάνοιξη παραπλεύρως της εθνικής οδού για να διευκολυνθεί η μετακίνηση των κατοίκων αλλά και να υπάρχει γρήγορη πρόσβαση στα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, όπως περιπολικά, πυροσβεστικά και ασθενοφόρα, ενώ έδωσε το παρών στη διαμαρτυρία των πολιτών στα διόδια την προηγούμενη εβδομάδα.

Τραγική ειρωνεία; Το σπίτι του βρίσκεται ακριβώς στο σημείο παραπλεύρως των διοδίων της Εθνικής Οδού το οποίο αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, σε δύο ημέρες δηλαδή, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Νίκου Ταχιάου.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο