Γερά πρόστιμα από την Πυροσβεστική για εύφλεκτα υλικά σε οικόπεδα σε Βοιωτία και Εύβοια

Στην επιβολή διοικητικών προστίμων για εναπόθεση εύφλεκτων ουσιών και υλικών σε οικοπεδικούς χώρους, πλησίον δασικών εκτάσεων, προχώρησαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Οινοφύτων.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 3.609€, σήμερα 17 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Οινοφύτων, σε ημεδαπό, για εναπόθεση εύφλεκτων ουσιών και υλικών σε οικοπεδικό χώρο πλησίον δασικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Δ.Κ. Σχηματαρίου, του Δήμου Τανάγρας, στην Βοιωτία.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 7.875€, σήμερα 17 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Οινοφύτων, σε ημεδαπό, για εναπόθεση εύφλεκτων ουσιών και υλικών σε οικοπεδικό χώρο πλησίον δασικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Καλοχωρίου, του Δήμου Χαλκιδέων, στην Εύβοια.

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr), για σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου 2024, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4)

Δείτε τον χάρτη

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο