Με μεγάλη επιτυχία το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην Κρύα Λιβαδειάς(φωτο)

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Βοιωτίας και την συνδρομή της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας της Π.Ε. Βοιωτίας, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 13-16 Ιουνίου , στην Λιβαδειά(Κρύα)
Με τη συμμετοχή 16 επιχειρήσεων, το Φεστιβάλ γαστρονομίας συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού που ήρθε σε άμεση επαφή με τους παραγωγούς και τα προϊόντα τους.
Το πλήθος των επισκεπτών συνομίλησε με τους επιχειρηματίες που προέρχονταν από διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετατρέποντας το Φεστιβάλ γαστρονομίας σε μια πραγματική γιορτή για την τοπική επιχειρηματικότητα και την τοπική οικονομία.
Καθ’ όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ γαστρονομίας οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον κόσμο της γεύσης ,να παρακολουθήσουν δημιουργικά εργαστήρια και βέβαια να γευτούν τα εκλεκτά κρασιά της Στερεάς Ελλάδας από την ΕΝΟΑΚΕ.
Κατά την λήξη της διοργάνωσης οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια μοναδική εκδήλωση με θέμα <<Από την παράδοση στην τεχνολογία ,την καινοτομία και η συμβολή της σωστής διατροφής στην υγεία>>
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας κ Γαλάνης Κωνσταντίνος δήλωσε σχετικά:
« Με το νέο προγραμμα των φεστιβάλ γαστρονομίας στις πρωτεύουσες των περιφερειακών Ενοτήτων της Στερεάς Ελλάδος με τον περιφερειάρχη μας Φάνη Σπανό υλοποιούμε τη δέσμευσή μας να προωθήσουμε και να στηρίξουμε τους παραγωγούς, τους μεταποιητές του πρωτογενούς τομέα καθώς ευρύτερα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ταυτόχρονα για τις επιχειρήσεις μεσαίου και μεγάλου μεγέθους εξελίσσεται το ετήσιο πρόγραμμα των εκθέσεων εθνικού και διεθνούς επιπέδου Το πρόγραμμα μας αυτό μέσω της εστίασης και της γαστρονομίας αναδεικνύει πολιτισμικά και τουριστικά την Στερεά Ελλάδα
Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας της Π.Ε. Βοιωτίας στην Λιβαδειά μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Η συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με το Επιμελητήριο Βοιωτίας και με την ουσιαστική υποστήριξη της Αγροδιατροφικής μας Σύμπραξης και το αγκάλιασμα από τους φορείς του Εμπορίου και της εστίασηςαποτέλεσε την συνταγή της επιτυχίας μια διοργάνωσης που δεσμευόμαστε να γίνει θεσμός. Σχεδιάζουμε ήδη την επόμενη δράση επιχειρηματικότητας, ώστε να προσφέρουμε στους καταναλωτές την δυνατότητα να έρθουν εκ νέου σε επαφή με τον γαστρονομικό πλούτο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. »

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο