Συνελήφθη ο ληστής της παραλίας που έκλεψε χρυσή αλυσίδα από λουόμενη – «Τι την θέλει η γριά», είπε

Η κλοπή είχε πραγματοποιηθεί σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση – Πραγματοποιήθηκε επιχείρηση «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ. – Ο δράστης είναι μέλος συμμορίας 34 ατόμων

Συνελήφθη ο γνωστός και ως ληστής της… παραλίας σε επιχείρηση «σκούπα» της Αστυνομίας.

Την ώρα που ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Γιώργος Τσελίκας, βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση από την παραλία, λίγα μέτρα πίσω του, ένας άνδρας πλησίασε μια ηλικιωμένη που ήταν έτοιμη να βουτήξει στην παραλία και της τράβηξε από τον λαιμό τη χρυσή αλυσίδα με τον σταυρό που φορούσε.

Στη συνέχεια ο δράστης άρχισε να τρέχει, ενώ ο ρεπόρτερ δεν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και τον ενημέρωσαν οι συνάδελφοί του από το στούντιο. Σύμφωνα με τη γυναίκα που έπεσε θύμα της κλοπής, ο σταυρός ήταν μεγάλης χρηματικής και συναισθηματικής αξίας, ενώ ο δράστης φέρεται να είχε και συνεργό.

Ο νεαρός είναι μέλος συμμορίας τουλάχιστον 34 ατόμων οι οποίοι αρπάζουν αλυσίδες συνήθως από ηλικιωμένους.

Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο επιχείρησης-σκούπα στο κέντρο της Αθήνας, κατά την οποία έγιναν 30 συλλήψεις. Πρόκειται για αλλοδαπούς οι οποίοι δηλώνουν ανήλικοι, δίχως να έχουν χαρτιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί είπαν στον δράστη ότι μπορούσε να τραυματίσει τη γυναίκα με τον τρόπο που τράβηξε τον σταυρό, εκείνος φέρεται να απάντησε: «Τι την θέλει η γριά την αλυσίδα»

Σχετικά