Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Απόστολος Λύτρας

Στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού τη λεγόμενη και VIP, αναμένεται να οδηγηθεί ο Απόστολος Λύτρας.

Ο 52χρονος καθ’ομολογίαν κακοποιητής δικηγόρος, αμέσως μετά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, οδηγήθηκε με περιπολικό στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου πλέον θα αποτελεί το νέο του «σπίτι», καθώς η παραβίαση των περιοριστικών όρων και η απόφαση των αρχών για την προσωρινή του κράτηση, του έδειξαν το δρόμο για το μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του newsit.gr, ο 52χρονος ποινικολόγος, μόλις έκλεισε πίσω του τη βαριά πόρτα της φυλακής, συναντήθηκε με τον Εισαγγελέα, ενώ αποφασίστηκε για λόγους ασφαλείας να οδηγηθεί στη ΣΤ’ πτέρυγα του Κορυδαλλού.

Μια πτέρυγα, η οποία κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει βαριά ονόματα που έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολύκροτες υποθέσεις, όπως τον δολοφόνο των Γλυκών Νερών Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον βιτριολιστή «εκδικητή» αρχιμανδρίτη της Μονής Πετράκη, τον «άρπαγα» του Πικάσο και τον ισχυρό άνδρα της Follie- Follie Δημήτρη Κουτσολιούτσο.

Ο Απόστολος Λύτρας, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, υποβλήθηκε σε τεστ Covid και μετά τις ακροάσεις τοποθετήθηκε σε κελί μαζί με δύο κρατούμενους, έναν για ναρκωτικά κι έναν για απάτη.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι είναι ήρεμος και λιγομίλητος και πως δεν ζήτησε να εξεταστεί από συγκεκριμένη ειδικότητα γιατρού.

Η πτέρυγα VIP, όπως λένε πηγές στο newsit.gr, είναι το μοναδικό σημείο στον Κορυδαλλό, όπου δεν γίνονται σχεδόν ποτέ φασαρίες. Φιλοξενεί κατά κύριο λόγο κρατούμενους που έχουν εκτεθεί πολύ στα φώτα της δημοσιότητας ως αρνητικοί πρωταγωνιστές και κινδυνεύει ακόμη και η ζωή τους, αν εγκατασταθούν σε κάποια άλλη, πιο σκληρή πτέρυγα.

Εκεί είθισται να μεταφέρονται και αστυνομικοί ή λιμενικοί που περνούν στην αντίπερα όχθη και από υπερασπιστές του νόμου γίνονται παραβάτες του, για να μη γίνουν βορά στα νύχια των «σκληρών» της φυλακής, ενώ χωροταξικά βρίσκεται δεξιά όπως μπαίνει κάποιος στη φυλακή, πίσω από την εκκλησία και δίπλα στην Α’ πτέρυγα.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο