Χανιά: Σκοτώθηκε 18χρονος και χαροπαλεύουν δύο φίλοι του μετά από τροχαίο δυστύχημα

Το τροχαίο στα Χανιά, είχε ως τραγικό απολογισμό ένα νεκρό και δύο σοβαρά τραυματίες. 18χρονος υπέκυψε στα τραύματά του. Το αυτοκίνητο που επέβαινε κατέληξε σε δέντρο.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιουνίου του 2024, έξω από την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγιά, στα Χανιά. Τρεις νέοι άνθρωποι, δυο αγόρια και μια κοπέλα, που επέβαιναν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της πόλης.

Ο ένας από τους δυο νεαρούς άνδρες, 18 ετών, είχε χάσει τις αισθήσεις του και οι γιατροί του έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση για να τον επαναφέρουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Σοβαρά τραύματα φέρουν και οι άλλοι δύο τραυματίες και βρίσκονται σε στενή παρακολούθηση από τους γιατρούς στο νοσοκομείο, με τις επόμενες ώρες να χαρακτηρίζονται κρίσιμες.

Στις εικόνες του zarpanews.gr, βλέπουμε εικόνες από το σημείο του τροχαίου, λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα. Με τους διασώστες να έχουν φτάσει και πλήθος κόσμου να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, τις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό των τριών ατόμων.

Το ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο. Για τον απεγκλωβισμό των ατόμων έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο