Εντυπωσιακή Ετήσια Εκδήλωση Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς: Μια Βραδιά Γιορτής και Συγκίνησης

Πλήθος θεατών παρακολούθησε την καλοκαιρινή επίδειξη των τμημάτων του ΑΚΟΛ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς το απόγευμα της Τετάρτης (19/6).

Ήταν μια βραδιά γεμάτη ενθουσιασμό, συγκίνηση, χειροκροτήματα, χορό, αγκαλιές και υπερηφάνεια. Η
εκδήλωση αυτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, απέσπασε κολακευτικά σχόλια από όλο τον κόσμο και άφησε
τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους.
Για πρώτη φορά, παρέλασαν όλα τα τμήματα του Ομίλου μπροστά στο κοινό, δημιουργώντας μια μαγική εικόνα, με τον αγωνιστικό χώρο να κατακλύζεται από αθλητές και αθλήτριες και την εξέδρα να είναι κατάμεστη.
Η ομάδα της τοξοβολίας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, μετά τη συμμετοχή στους παρθενικούς της αγώνες.


Οι αθλήτριες και αθλητές των αγωνιστικών, προαγωνιστικών, όπως και των τμημάτων ακαδημίας, παρουσίασαν με τις προπονήτριές τους, αντιπροσωπευτικό δείγμα των προσπαθειών ολόκληρης της χρονιάς στα αθλήματα της Γυμναστικής (Αεροβική, Ρυθμική,Cheerleading, Τραμπολίνο, Μουσικοκινητική και Γυμναστική για όλους).

Η σκληρή προετοιμασία αρκετών εβδομάδων παρουσίασε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, το οποίο δικαίωσε την προσπάθεια των προπονητριών και των αθλητών, οι οποίοι έλαμψαν στο παρκέ, και ενθουσίασαν τους θεατές, οι οποίοι παρά την υπερβολική ζέστη έμειναν καθηλωμένοι στις θέσεις τους για να χειροκροτήσουν και το τελευταίο πρόγραμμα.
Ιδιαίτερα εντυπωσιακές ήταν οι εμφανίσεις των παιδιών των αγωνιστικών ομάδων, που απέδειξαν σε όλους μας ότι οι θέσεις που κατέκτησαν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και σε πολύ σημαντικούς αγώνες ανά την Ελλάδα, δεν ήταν τυχαίες.

Άρτια ήταν και η παρουσία του αγωνιστικού τμήματος Cheerleading, το οποίο ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Όσλοφιορδ της Νορβηγίας, προβάλλοντας την πόλη μας σε διεθνές επίπεδο. Οι αθλητές του τμήματος ενθουσίασαν το κοινό με την εντυπωσιακή τους εμφάνιση, τις
καλοσχεδιασμένες χορογραφίες, τον άψογο συγχρονισμό και τα ακροβατικά, δείχνοντας πανέτοιμοι για μια
πολύ καλή παρουσία στους Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Ο ΑΚΟΛ γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια, έτος ίδρυσης Οκτώβριος 1974, και με το άθλημα της Τοξοβολίας
που προστέθηκε φέτος, καθίσταται ένας από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα, με 8 αθλήματα από τα οποία τα επτά είναι Ολυμπιακά.

Ο ΑΚΟΛ απασχολεί 16 εργαζόμενους από την πόλη μας, συμβάλλοντας και στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο σημαντικά στην τοπική κοινωνία και οικονομία.
Το Δ.Σ. του ομίλου μας, συγχαίρει θερμά τις αθλήτριες και τους αθλητές για την εντυπωσιακή παρουσία τους και ευχαριστεί τους γονείς για την αμέριστη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Όμιλό μας.
Εκφράζει την εκτίμησή του, ιδιαίτερα, στους 15 προπονητές, τόσο για την προσήλωσή τους στην εκγύμναση
σώματος των παιδιών, όσο και τη συμβολή τους στη διαμόρφωση της ηθικής και του χαρακτήρα τους.
Ευχαριστεί τη γραμματέα για την ανεκτίμητη προσφορά της και αισθάνεται υπερήφανο για τη συνεργασία με
όλους τους προαναφερόμενους.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Ιωάννης Περγαντάς, οι Αντιδήμαρχοι κοι Νότης Αγνιάδης, Χρήστος Καλλιαντάσης, Βασίλης Ιωαννίδης, Λουκάς Πολυτάρχου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κοι Θανάσης Καλογρηάς, Κώστας Μερτζάνης, Μιχάλης Σαγιάννης. Εκ μέρους της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κ.Γιώτας Πούλου η κ.Χρύσα Καντά, εκ μέρους του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Γεώργιου Μουλκιώτη, ο κ. Χρήστος Κωσταγιάννης. Τις ευχές του για επιτυχίες στον Όμιλο απέστειλε ο βουλευτής της Ν.Δ. κ.Λευτέρης Κτιστάκης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο κ. Θεοχάρης Αναστασίου, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λυκοχωριτών Λιβαδειάς ,ο κ.Χρήστος Αλογοσκούφης Γραμματέας της ΕΣΚΑΣΕ,η κ. Γεωργία Καρβούνη Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Νικολάου και ο κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Λιβαδειάς.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Λεβαδέων για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου, τον γιατρό μας Ιωάννη Περγαντά, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την παρουσία τους για την κάλυψη της διοργάνωσης και την ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΗ Δημήτρης Καραμάνης για την χορηγία των φυτών .

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                             Η Γ.Γραμματέας

Χρήστος Πολατσίδης               Φανή Παναγιώτου

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο