Άγριο επεισόδιο με αστυνομικούς στην Κυψέλη – Βίντεο ντοκουμέντο

Κλήθηκαν σε περιστατικό μεταξύ αλλοδαπών. Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο του Dnews, δέχθηκαν επίθεση από τους συγκεντρωμένους.

Περιπολικό του τμήματος της Κυψέλης κλήθηκε, στις 8 το πρωί, στη συμβολή των οδών Ζακύνθου και Κυψέλης προκειμένου να επέμβει σε περιστατικό μεταξύ αλλοδαπών.Όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο του Dnews, δέχθηκαν επίθεση από τους συγκεντρωμένους. Ο νεαρός άνδρας από το Καμερούν με τα λευκά ρούχα φαίνεται να ρίχνει κάτω τον έναν από τους δύο αστυνομικούς και να τον κλωτσά. Ο ένστολος προσπαθεί να σηκωθεί και όταν το καταφέρνει βγάζει το γκλομπ και προσπαθεί να αμυνθεί.

Όλα αυτά μπροστά στα μάτια πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο. O δεύτερος αστυνομικός φαίνεται ότι μιλά στο τηλέφωνο και προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι δεν επεμβαίνει προκειμένου να βοηθήσει τον συνάδελφό του που δέχεται χτυπήματα.

O νεαρός από το Καμερούν εν τέλει συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για σωματικές βλάβες, αντίσταση κατά της αρχής και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 νοσοκομείο.

dnews.gr

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο