Ο Κασσελάκης κλείνει το καθημερινό φύλλο της εφημερίδας «Η Αυγή» – Έρχονται ανακοινώσεις για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ

Μία μέρα μετά την ανάρτηση Κασσελάκη ότι θέλει να βάλει τάξη στα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ, πρώτο «θύμα» φαίνεται πως είναι το καθημερινό φύλλο της εφημερίδα «Η Αυγή».

Νωρίς το απόγευμα ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους η αναστολή λειτουργίας του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας «Η Αυγή».

Σημειώνεται ότι η αναστολή ισχύει μόνο για το καθημερινό φύλλο της εφημερίδας και θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν τόσο το site όσο και η κυριακάτικη έκδοση.

Οι εργαζόμενοι έχουν συγκαλέσει συνέλευση για το απόγευμα στα γραφεία της εφημερίδας. «Μόλις μας ανακοινώθηκε ότι με απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος, κλείνει από αύριο το καθημερινό φύλλο της Αυγής. Ως εκ τούτου, καλούμε συνέλευση σήμερα στις 7μμ στα γραφεία της εφημερίδας, προκειμένου να οργανώσουμε τη συλλογική μας αντίδραση. Στη συνέλευση θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι των σωματείων μας», αναφέρεται στο κάλεσμα τους για τη συνέλευση.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα και μέσα στην ημέρα, μία ανακοίνωση για τα οικονομά του ΣΥΡΙΖΑ…

Όλα αυτά την ώρα που έχουν «φουντώσει» οι συζητήσεις για τα οικονομικά του κόμματος, με τον βουλευτή Επικρατείας του κόμματος Ευάγγελο Αποστολάκη, να δηλώνει στα Παραπολιτικά: «Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα; Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές. Η διαδικασία με την οποία διαχειρίζονται τα χρήματα δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά το ότι διακινούνται χρήματα μαύρα στα κόμματα είναι γεγονός».

Σχετικά