Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Αποχώρησε και ο Ασπιώτης από τους Σπαρτιάτες που μένουν με 5 βουλευτές

Οι Σπαρτιάτες κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα καθώς αποχώρησε και ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Γεώργιος Ασπιώτης.

Την απόφασή του να λειτουργεί ως ανεξάρτητος βουλευτής, μη εντασσόμενος πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος «Σπαρτιάτες», δηλώνει, με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής ο Γεώργιος Ασπιώτης.

Μετά την αποχώρηση του Γεωργίου Ασπιώτη, οι «Σπαρτιάτες» μένουν με πέντε βουλευτές και οι ανεξάρτητοι βουλευτές γίνονται έντεκα. Στην περίπτωση που οι «Σπαρτιάτες» μείνουν με κάτω από πέντε βουλευτές παύουν να είναι Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Νωρίτερα σήμερα (25/06/2024) είχε αποχωρήσει από τους «Σπαρτιάτες» και ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης, με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής.

«Από τούδε και στο εξής λειτουργώ ως βουλευτής στο πλαίσιο του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής, έχοντας τιμηθεί με την ψήφο των πολιτών του Ηρακλείου Κρήτης, μη εντασσόμενος πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του πολιτικού κόμματος “Σπαρτιάτες”», δηλώνει ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης.

Και προσθέτει: «Προτάσσουμε το θάρρος, τη δύναμη του φρονήματος, τα βήματα μπροστά και όχι την οπισθοχώρηση. Δεν χαριζόμαστε σε επίγειους παραδείσους, ούτε συνωμοτούμε στα θέλγητρα και προσταγές ενός επίδοξου εισβολέα»

Σχετικά