Πρόσκληση για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς στη Διεθνή Έκθεση «ΜΑRMOMAC 2024»

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση ΜΑRMOMAC, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Verona Fiere στη Βερόνα της Ιταλίας μεταξύ 24 και 27 Σεπτεμβρίου 2024.

Η Marmomac είναι η πιο σημαντική παγκόσμια έκθεση αφιερωμένη σε ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής πέτρας, από το λατομείο έως το μεταποιημένο προϊόν, από τις τεχνολογίες και τα μηχανήματα μέχρι τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στον εν λόγω κλάδο. Γεννημένη σε μια από τις κύριες ιταλικές συνοικίες για την εξόρυξη και την επεξεργασία φυσικής πέτρας, η Marmomac είναι σήμερα ο κύριος διεθνής κόμβος των πρωταγωνιστών του κλάδου, μια αναντικατάστατη πλατφόρμα όπου συναντώνται οι επιχειρήσεις και η επαγγελματική ανάπτυξη, καθιστώντας την ένα προνομιακό μέρος για καινοτομία και εκπαίδευση. Στην έκθεση συμμετέχουν εταιρείες που ασχολούνται με το μάρμαρο, τον γρανίτης, τη φυσική πέτρα, με
μηχανήματα και εξοπλισμό για τον τομέα φυσικών λίθων, λειαντικά, χημικά και τεχνολογίες για την προστασία της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς κ.α.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετέχει για 1η φορά σε αυτή την εξειδικευμένη επαγγελματική έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου με περίπτερο 40 τ.μ., δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον κλάδο του μαρμάρου και της φυσικής πέτρας και που εδρεύουν εντός της χωρικής της αρμοδιότητας να συμμετέχουν, με στόχο την επίτευξη εμπορικών συμφωνιών και τη διαμόρφωση συνεργειών και δικτυώσεων, για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την ενδυνάμωση της υγιούς επιχειρηματικότητας. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων είναι να εδρεύουν εντός της χωρικής της αρμοδιότητας και η επωνυμία της επιχείρησης ή τα προβαλλόμενα προϊόντα να μην παραπέμπουν σε άλλη Περιφέρεια.

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, καθώς και η κατασκευή του περιπτέρου στηρίζεται οικονομικά από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.
Το κόστος συμμετοχής ανά εκθέτη για ατομικό περίπτερο 8 m 2 ανέρχεται στα 250 € (απαλλάσσεται από ΦΠΑ).

Η επιδότηση δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης και διαμονής και έξοδα μεταφοράς εκθεμάτων Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής έως και την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 και ώρα 12:00μ.μ., συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο. Η αίτησή σας θα οριστικοποιηθεί με την εξόφληση του κόστους συμμετοχής και λόγω περιορισμένου χώρου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

https://forms.gle/1UuwYmHBGXmcfF1L9

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο