Τραγωδία στου Παπάγου: Νεκρός εργαζόμενος στον δήμο που καταπλακώθηκε από δέντρο

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (27.06.2024) κατά τη διάρκεια εργασιών καθαριότητας και κηπουρικής του δήμου Παπάγου.

Συγκεκριμένα δέντρο καταπλάκωσε έναν από τους εργαζόμενους του δήμου Παπάγου και σήμανε συναγερμός.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που ο άτυχος άνδρας έκανε εργασίες στην αυλή σχολείου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άνδρας ήταν πάνω στον κορμό του δέντρου, έπεσε και τον καταπλάκωσε το κλαδί. 

Ο εργαζόμενος, 47χρονος πατέρας δύο παιδιών, μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο «Γ. Γενημματάς» όπου και διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατός του.

To περιστατικό σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Ιωνίας και Αργυροκάστρου και αμέσως στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα για τον απεγκλωβισμό του εργαζόμενου.

Στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής έχουν μεταφερθεί οι υπόλοιποι εργάτες οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο την ώρα του δυστυχήματος και δίνουν κατάθεση για το περιστατικό.

Την ίδια ώρα, ο δήμος Παπάγου εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον θάνατο του 47χρονου.

«Είναι οδυνηρό να αποχαιρετούμε έναν ευσυνείδητο εργαζόμενο, έναν άνθρωπο, με σημαντική προσφορά στο Δήμο μας, που επιτελούσε με αυταπάρνηση τα καθήκοντά του», αναφέρεται σε ανάρτηση στο Facebook. 

Πιο αναλυτικά, η ανάρτηση του δήμου έχει ως εξής:

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, το Δημοτικό Συμβούλιο και όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την πρόωρη απώλεια δημοτικού υπαλλήλου, ο οποίος εργαζόταν στην υπηρεσία πρασίνου και έχασε την ζωή του εν ώρα εργασίας.

Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και στους δημότες, εργατικός, που ξεχώριζε για την ευαισθησία του, την προθυμία και την αφοσίωσή του στο έργο που επιτελούσε.

Είναι οδυνηρό να αποχαιρετούμε έναν ευσυνείδητο εργαζόμενο, έναν άνθρωπο, με σημαντική προσφορά στο Δήμο μας, που επιτελούσε με αυταπάρνηση τα καθήκοντά του.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο