Εθνικός Λιβαδειάς: Απέκτησε παίχτη – πολυεργαλείο!

Η διοίκηση του σωματείου της Λιβαδειάς ανακοίνωσε την απόκτηση του 37χρονου, διεθνή, ύψους 2,02μ., φόργουορντ, Γιάννη Αθανασούλα!

Οι άνθρωποι της διοίκησης του Εθνικού Λιβαδειάς συνεχίζουν τις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν!

Μετά από την ανακοίνωση της απόκτησης του Δημήτρη Βεργίνη, του Λευτέρη Ζαρμακούπη, του Λευτέρη Καραλεφτέρη και της ανανέωσης της συνεργασίας τους με τον Βίκτωρα Καρακατσάνη, οι διοικούντες την ομάδα της Λιβαδειάς ανακοίνωσαν σήμερα (26/6) την απόκτηση του Γιάννη Αθανασούλα.

Ο παίχτης – “πολυεργαλείο”, όπως αναφέρεται, χαρακτηριστικά, είναι 37 ετών (ημερομηνία γέννησης: 21 Ιανουαρίου 1987 – Αθήνα), είναι διεθνής με τις μικρές ηλικιακά εθνικές ομάδες και με την εθνική ενόπλων δυνάμεων, έχει ύψος 2,02 μέτρα και αγωνίζεται στις θέσεις σμολ φόργουορντ και πάουερ φόργουορντ.

Ο καρδιτσιώτης στην καταγωγή, Αθανασούλας είναι παίχτης με πολλές παραστάσεις καθώς έχει αγωνιστεί σε: Αρη Πετρούπολης, Α.Ε.Κ., Ηλυσιακό, Πανιώνιο, Πανελευσινιακό, Απόλλωνα Πάτρας, Λαύριο, Ηρακλή, Κόροιβο Αμαλιάδας, Πανερυθραϊκό και Α.Ε. Ψυχικού.

Η ανακοίνωση:

Ένας παίκτης – πολυεργαλείο στον Εθνικό!

Ένας έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ με πολυετή εμπειρία στις Εθνικές κατηγορίες συμφώνησε σε όλα σήμερα με την ομάδα και θα είναι στη διάθεση του coach Λιόγα τη νέα σεζόν.

Μιλάμε για τον Γιάννη Αθανασούλα, έναν διεθνή παίκτη με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες…

Με την Εθνική Ενόπλων μάλιστα κατέκτησε το Χρυσό στο Παγκόσμιο το 2009.

Ξεκίνησε τα μπασκετικά του βήματα στον Άρη Πετρούπολης.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ΑΕΚ, με τον Γιάννη να έχει συμμετοχή και στο Eurocap πέρα από την Α1.

Ηλυσιακός, Πανιώνιος, Πανελευσινιακός, Απόλλωνας Πάτρας, Λαύριο, Ηρακλής, Κόροιβος Αμαλιάδας, Πανερυθραϊκός και Ψυχικό οι επόμενοι σταθμοί του.

Γιάννη είναι μεγάλη τιμή για εμάς που επέλεξες να φορέσεις τα χρώματα του Εθνικού και να βοηθήσεις κι εσύ την ομάδα την επόμενη σεζόν.

Καλώς ήρθες στον Εθνικό!

Πηγή:starsports.gr

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο