Στράτος Καλογερίας: Με…άρωμα NCAA στον Εθνικό Λιβαδειάς!

Ο Στράτος Καλογερίας υπέγραψε στον Εθνικό Λιβαδειάς και φέρνει…άρωμα NCAA στην ομάδα της Βοιωτίας, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο Μαρούσι.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Λιβαδειάς: ”Υπέγραψε και … φέρνει άρωμα NCAA στον Εθνικό!

Μιλάμε για τον Στράτο Καλογερία, ο οποίος ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Περνώντας από Πρωτέα Βούλας και Ιωνικό Νίκαιας οδηγήθηκε στις Η.Π.Α., και συγκεκριμένα στην Φλόριντα, αφού έλαβε υποτροφία στο Hillsborough Community College, με το οποίο και αγωνίστηκε για 2 σεζόν στο NJCAA (National Junior College Athletic Association).


Μία νέα υποτροφία ήρθε για τον Στράτο στο Norfolk State University (NCAA Division 1) για ακόμη 2 χρόνια, κατακτώντας και το πρωτάθλημα της Mid-Eastern Conference που έβαλε το πανεπιστήμιό του στην March Madness.
Ακολούθησαν, εντός συνόρων, Πανερυθραϊκός, Κόροιβος Αμαλιάδας και Αμύντας. Την περσινή χρονιά ο Στράτος αγωνίστηκε με το Μαρούσι στην Basket League.
Στράτο καλώς ήρθες στον Εθνικό! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποτελείς πλέον μέλος της ομάδας μας και είμαστε σίγουροι πως μαζί θα καταφέρουμε πολλά!”.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο