Τραγωδία στη Χαλκίδα: Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα, νεκρός 51χρονος (Βίντεο)

Ανείπωτη θλίψη ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής – Το όχημα εξετράπη και βυθίστηκε στον Φάρο Αυλίδας

Τραγωδία στη Χαλκίδα: Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα, νεκρός 51χρονος στη Μεγάλη Παρασκευή, συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία. Ήταν περίπου 2:30 τα ξημερώματα, όταν ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στην περιοχή του Φάρου Αυλίδας, στο Δήμο Χαλκιδέων, ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 51χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος υπό συνθήκες που ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Η κινητοποίηση των σωστικών συνεργείων ήταν άμεση: στο σημείο έσπευσαν η Πυροσβεστική, το Λιμενικό Σώμα και το ΕΚΑΒ τα στελέχη του οποίου κατάφεραν να ανασύρουν τον οδηγό, δυστυχώς όμως ήταν ήδη νεκρός.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ η προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε το Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

eviathema.gr

Διαβαστε Επισης

Ζητείται κυρία για μερική απασχόληση σε ηλικιωμένη στα Βάγια

Ζητείται κυρία για μερική απασχόληση, για φροντίδα σε ηλικιωμένη, στα Βάγια Βοιωτίας. Πληροφορίες:  6948088945
Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά