Γιάννης Πλούταρχος: Ποινή 18 μηνών με αναστολή στην εμμονική του θαυμάστρια – Είχε πάει προ ημερών στην πρεμιέρα του

Αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο να οδηγηθεί στη φυλακή βρίσκεται μετά τη σημερινή δικαστική απόφαση η 48χρονη γυναίκα την οποία είχε μηνύσει στο παρελθόν ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο τραγουδιστής είχε καταγγείλει ότι η γυναίκα είχε γίνει η σκιά του για μεγάλο χρονικό διάστημα, φτάνοντας στο σημείο να αφήνει -μεταξύ άλλων- ερωτικά σημειώματα και μικρά δώρα έξω από το σπίτι του.

Η ταυτότητά της γυναίκας αποκαλύφθηκε όταν εντοπίστηκε γενετικό υλικό της σε ένα από τα σημειώματα, όπου έγραφε «Θέλω να κάνουμε έρωτα».


Σήμερα στο δικαστήριο κατέθεσε ως μοναδική μάρτυρας η σύζυγος του τραγουδιστή, η οποία περιέγραψε την περιπέτεια της οικογένειάς της από την 48χρονη, η οποία όπως είπε δεν δίστασε να εμφανιστεί στην πρεμιέρα του συζύγου της πριν από λίγες ημέρες.
Αντίθετα, η κατηγορούμενη δεν παραβρέθηκε σήμερα στο ακροατήριο.

Η εισαγγελέας εισηγήθηκε τη μερική έκτιση της ποινής και συγκεκριμένα για διάστημα τριών μηνών. Ωστόσο η πρόεδρος του δικαστηρίου αποφάσισε η 48χρονη να μην οδηγηθεί στη φυλακή πάρα μόνο στη περίπτωση που παραβιάσει κάποιον από τους δύο περιοριστικούς όρους.

Οι όροι αυτοί είναι:

– Να μη πλησιάζει τον τραγουδιστή σε απόσταση 500 μέτρων και

– Να μην επικοινωνεί μαζί του με κανένα μέσο.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο