Περιορίστηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε αγροτοδασική έκταση κοντά στην Ταρσό Βοιωτίας.
Στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 9 οχήματα, 2 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας στην Πυροσβεστική, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Ταρσός του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας.
Σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής, η πυρκαγιά καίει σε χαμηλή βλάστηση.
Στο σημείο κινητοποιήθηκαν 40 πυροσβέστες, με τη συνδρομή δύο ομάδων πεζοπόρων τμημάτων της 4ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων (ΕΜΟΔΕ) και εννέα πυροσβεστικών οχημάτων.
Παράλληλα, για την ενίσχυση της επιχείρησης από αέρος, στην περιοχή επιχειρούν δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.
Τις δυνάμεις πυρόσβεσης συνδράμουν υδροφόρες ΟΤΑ του δήμου και της ΠΕ Βοιωτίας
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η πυρκαγιά εξελίσσεται μακριά από κατοικημένες περιοχές, οικίες ή υποδομές, χωρίς να υπάρχει άμεση απειλή για ανθρώπινες ζωές ή περιουσίες.
Την ίδια ώρα, στο σημείο μεταβαίνει το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Ευβοίας, προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν την εκδήλωση της πυρκαγιάς.
