Βάσω Λασκαράκη: Θύελλα αντιδράσεων για τη φωτογραφία της με τα νεογέννητα κουτάβια

Πλήθος σχολίων στα social media – Τι έγραψαν Εριέττα Κούρκουλου και Κατρίνα Τσάνταλη – Το σκυλάκι της ηθοποιού γέννησε και δεν ήταν στειρωμένο – Τι αναφέρει ο νέος νόμος για τα οικόσιτα ζώα συντροφιάς

Στο στόχαστρο προκαλώντας πληθώρα αρνητικών σχολίων βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη. Αφορμή στάθηκαν δύο φωτογραφίες που ανέβασε η ηθοποιός στα social media με τα κουταβάκια που γέννησε ο σκύλος της οικογένειας. Η ηθοποιός δέχθηκε αρνητικά σχόλια για το γεγονός ότι το σκυλάκι της γέννησε και δεν ήταν στειρωμένο, όπως προβλέπει ο νόμος.

Οι φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη που προκάλεσαν αντιδράσεις

Vaso_Laskaraki1
Vaso_Laskaraki2

Ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασαν στην ανάρτησή της ήταν η και η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση. Ως πρόεδρος της εταιρείας Greek Stray είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα που έχουν να κάνουν με αδέσποτα.

Μέσα από τα stories της στο Instagram η Εριέττα Κούρκουλου ανέφερε: «Δεν την ξέρω την κοπέλα και δεν έχω κάτι εναντίον της, αλλά αλήθεια τώρα, μπορούμε επιτέλους να ενημερωθούμε; Σαπίζουν τόσες ψυχές στα καταφύγια και στον δρόμο και ακόμα διαφημίζουμε τις γέννες των ζώων μας; Έχουμε ματώσει για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα… Σας παρακαλώ πια!».

Σχετικά