Ελλοπιακός: Φιλική νίκη επί του Ηλυσιακού εκτός έδρας

Με τα γκολ του Ριζάι στο 46′ και του Ικπινόμπα στο 84′!

Η ομάδα του Α.Ο. “Ελλοπιακός” επικράτησε της ομάδας του Ηλυσιακού στο φιλικό ματς που έδωσαν (3/9) οι δυο ομάδες στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου στα πλαίσια της προετοιμασίας των για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που εκκινά την ερχόμενη Κυριακή, 10/9 και στο οποίο οι οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλοι καθώς έχουν τοποθετηθεί στον ίδιο όμιλο (4ο)!

Η ομάδα του Σωτήρη Παπαναστασίου επικράτησε με 2-1, με τα γκολ των Βασίλη Ριζάι και Ικπινόμπα!

Μετά από ένα α’ μέρος που ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλό τους με το ξεκίνημα του β’ μέρους (47′) όταν ο Μεγάλος έκανε την ωραία κάθετη πάσα και ο Ριζάι με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1!

Στο 50′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Λέκκας, αλλά ο Γιώργος Γερογιάννης απέκρουσε!

Στο 60′ ο Κασσιανός είχε σουτ που σταμάτησε στο δοκάρι, αλλά ο Κράσι, ο οποίος είχε ακολουθήσει την φάση, με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να ισοφαρίσει.

Στη συνέχεια οι δύο τεχνικοί πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές προσώπων και στο 84′ με ένα “ξερό” σουτ με το αριστερό, από θέση εκτός περιοχής ο Νηρέας Ικπινόμπα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-2 και έτσι οι φιλοξενούμενοι να πάρουν να παίρνουν την φιλική, εκτός έδρας, νίκη!

Για την ομάδα του Ηλυσιακού ο Ανδρέας Μαντζούνης παρέταξε τους: Μπαλασάκης  –  Χριστόπουλος, Παρασκευόπουλος, Κάρδαρης, Κούτρας, Ταχιράι, Κασσιανός, Χαρίτος, Κράσι, Τσέργας και Λέκκας. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Μακρίδης, Μαρίνου, Καλός, Γιαννόπουλος, Βρυώνης, Σαρρηασλάνογλου, υπό δοκιμή, Χριστινάκης.

Για την ομάδα της Ελλοπίας ο Σωτήρης Παπαναστασίου παρέταξε τους: Κυριατζής  –  Κυπραίος, Χατζηαντωνίου, Ρουπάκας, Τσέλλος, Λάμπρου, Ρεσβάνης, Βιέννας, Μεγάλος, Ριζάι και Τζόρνταν. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Γερογιάννης, Γεωργίου, Αχείμαστος, Ικπινόμπα, Δήμου, Δημητρίου, Σιαμπάνης, Αλεξανδρής.

Σχετικά