Α.Ο. “Ελλοπιακός”: Ανάρτηση με… νόημα!

“Στην Γ’ Εθνική αναμένονται ανακατατάξεις από τις ομάδες που θα δηλώσουν ή όχι συμμετοχή και θα καθορίσουν τους ομίλους – Ισως βρεθούμε και εμείς σε δύσκολη θέση”

Μια… “ιδιαίτερη” ανάρτηση, μια ανάρτηση – “συμπαράστασης”, αλλά και μια ανάρτηση – “προβληματισμός” “ανέβηκε” σήμερα (Σάββατο, 1/6) στους λογαριασμούς που διατηρεί ο Α.Ο. “Ελλοπιακός” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social media).

Μια ανάρτηση που από την μια πλευρά εκφράζει την συμπαράσταση των ανθρώπων του σωματείου της Βοιωτίας στους ανθρώπους του σωματείου του Γ.Π.Σ. Αλμυρός (Almyros F.C.)*, με την ομάδα του οποίου τέθηκαν αντιμέτωποι στη σεζόν που ολοκληρώθηκε στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά από την άλλη πλευρά, όμως, “δείχνει” και κάποιο… “προβληματισμό” (για να μην αναφέρουμε οτι αφήνει… “υπονοούμενα”) για το ίδιο το σωματείο της Ελλοπίας, που πέρσι, από όποια πλευρά κι αν το κοιτάξει κανείς, έκανε τεράστια “υπέρβαση”!

“Στην Γ εθνική αναμένονται ανακατατάξεις από τις ομάδες που θα ανέβουν, αυτές που θα δηλώσουν ή όχι συμμετοχή και θα καθορίσουν τους ομίλους.”

“Ασφαλώς και δεν έχουμε καμιά δουλειά να εμπλεκόμαστε στα διοικητικά άλλης ομάδος, γιατί ίσως βρεθούμε και εμείς σε δύσκολη θέση…”

Η ανάρτηση στα “social” του Α.Ο.  “Ελλοπιακός”:

“Όλες οι ομάδες τον μήνα αυτό προσπαθούν να βρουν τον βηματισμό τους.

Στην Γ εθνική αναμένονται ανακατατάξεις από τις ομάδες που θα ανέβουν, αυτές που θα δηλώσουν ή όχι συμμετοχή και θα καθορίσουν τους ομίλους.

Ασφαλώς και δεν έχουμε καμιά δουλειά να εμπλεκόμαστε στα διοικητικά άλλης ομάδος, γιατί ίσως βρεθούμε και εμείς σε δύσκολη θέση, αλλά διαβάζοντας κάποια αρνητικά γεγονότα που έχουν να κάνουν με την Almyros F.C, θελουμε να εκφράσουμε κι εμείς την ανησυχία μας και να ευχηθούμε την καλύτερη δυνατή εξέλιξη, γιατί έχουμε τονίσει ότι ξεχώρισε πραγματικά τόσο η αγωνιστική, αλλά και η ποιότητα συμπεριφοράς στην παρουσία της στον τέταρτο όμιλο.

Ομάδα κόσμημα που θα είναι αρνητική εξέλιξη για το ποδόσφαιρο η απουσία της από την Γ εθνική.

Καλό μήνα”

*Στο σωματείο του Γ.Π.Σ. Αλμυρός Γαζίου Ηρακλείου Κρήτης, χθες (31/5), απέβη “άκαρπη” και η 3η και τελευταία γενική συνέλευση των μελών του και έτσι βρίσκεται στον… “αέρα”, σε κατάσταση… αβεβαιότητας για το μέλλον! Πολύ πιθανό η ομάδα με την πολύ σημαντική παρουσία τα τελευταία χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, με αποκορύφωμα την κατάληψη της 3ης θέσης του Δ’ ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, να μην “κατέβει” να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

-Φωτο από τον αγώνα: Ελλοπιακός-Αλμυρός 1-2 (4η αγωνιστική, Κυριακή, 1/10/2023)

Πηγή:starsports.gr

Σχετικά