Πού θα κυμανθεί η τιμή του λαδιού φέτος-BINTEO

Ο Γιάννης Συνάνης και ο Χαράλαμπος Παπαδέλλης, μίλησαν για τη φετινή σοδειά, για το πότε αναμένεται να αρχίσει να πέφτει η τιμή του λαδιού και πώς η ανομβρία έχει επηρεάσει μέχρι τώρα την παραγωγή…

Το ελαιόλαδο μπορεί να έκανε πρεμιέρα με τιμή υψηλότερη από την περσινή, καθώς η πρώτη παρτίδα της νέας σεζόν έκλεισε στα 10,20 ευρώ/κιλό, όμως την ίδια ώρα, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μεγαλύτερη παραγωγή φέτος.

Ειδικότερα, η φετινή παραγωγή στην Ελλάδα εκτιμάται ότι θα φτάσει τους 250.000 τόνους από 150.000 πέρσι. Πρόσφατα, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγίων Αποστόλων ανακοίνωσε πως προχώρησε στην πώληση ενός βυτίου εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου εσοδείας 2024-2025 στην τιμή των 10,20€/κιλό. Πέρυσι, την ίδια εποχή, ο ίδιος Συνεταιρισμός ανακοίνωνε ότι η πρώτη πώληση έγινε με τιμή στα 9,25 ευρώ/κιλό.

Παράλληλα, σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Γιάννης Συνάνης και ο Χαράλαμπος Παπαδέλλης, μίλησαν για τη φετινή σοδειά, για το πότε αναμένεται να αρχίσει να πέφτει η τιμή του λαδιού και πώς η ανομβρία έχει επηρεάσει μέχρι τώρα την παραγωγή.

Η σύνδεση έγινε από το ελαιοτριβείο «Παπαδέλλη» στα Πάμφιλα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο