Ο Κώστας Σταμάτης από τη Λιβαδειά θα τρέξει με την κόρη του στο καρότσι και σε δεύτερο μαραθώνιο, μετά το 2021

Ο Κώστας Σταμάτης με την κίνηση του αυτή θέλει να στείλει το μήνυμα ότι όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε με τις δικές μας δυνάμεις

Λένε πως σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι ειδικά όταν αυτό έχει «συνεπιβάτη» αγαπημένα πρόσωπα. Στόχος του ο τερματισμός παρέα με τη μικρή του κόρη και όχι η νίκη.

Ο Κώστας Σταμάτης, το 2021, έτρεξε στον Μαραθώνιο έχοντας στο καρότσι τη μικρή του κόρη και το ίδιο θα επαναλάβει και φέτος.

Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και φέτος η προσπάθεια θα είναι μεγαλύτερη καθώς ο Κώστας είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος και η Βαρβάρα 10 κιλά πιο βαριά.

Ο Κώστας Σταμάτης με την κίνηση του αυτή θέλει να στείλει το μήνυμα ότι όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε με τις δικές μας δυνάμεις. Ο ίδιος άλλωστε δηλώνει πως μπορούμε να θέτουμε μακροπρόθεσμους στόχους και να μην περιορίζεται ο γονιός με μια βόλτα του παιδιού στην παιδική χαρά, μια εκδρομή ή την προβολή μιας ταινίας.

Λίγες ημέρες απομένουν από τον 41ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας που στην αφετηρία εκτός από αθλητές από όλο τον κόσμο θα βρίσκονται πατέρας και κόρη…

Η απόσταση από τον τερματισμό είναι 42 χιλιόμετρα, η επίτευξη του στόχου του τερματισμού ένα όνειρο ζωής, για τη ζωή και τη σχέση πατέρα κόρης.

Ποιος είναι ο Κώστας Σταμάτης;

Γεννήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 1986 και κατάγεται από την Λιβαδειά Βοιωτίας.

Ο Κώστας Σταμάτης είναι ιδιοκτήτης της αλυσίδας καταστημάτων με συμπληρώματα διατροφής Regenesis Stores (Λιβαδειά – Κυψέλη – Αμπελόκηποι) και υπήρξε για πολλά χρόνια αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος των προϊόντων του διάσημου Αμερικάνου bodybuilder Kevin Levrone. τον οποίο έχει προσκαλέσει και φιλοξενήσει στην Ελλάδα  τον Noέμβριο 2016 και τον  Μάρτιο 2019.

Από το 2021 έχει δημιουργήσει το δικό του brand – private label, την σειρά RGNS, μια πλήρη γκάμα συμπληρωμάτων διατροφής που παράγονται και συσκευάζονται στην Ευρώπη (Ισπανία).

Bodybuilding & Fitness

Ως αθλητής έχει συμμετάσχει σε 18 αγώνες από το 2010 έως το 2018, στους περισσότερους από τους οποίους έχει διακριθεί στην 1η θέση, με την καριέρα του να κορυφώνεται στην διοργάνωση Mr Universe της WFF που έλαβε μέρος στην Αυστρία το 2011 όπου κατέκτησε την 1η θέση στο Overall !

Επίσης έχει συμμετάσχει το 2017 στο Diamond Cup στην Ελλάδα και στην Ιταλία όπου έλαβε την 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

Ο πλέον πρόσφατος αγώνας ,το 2018 στο  Diamond Cup στο Katowice της Πολωνίας όπου κατέκτησε την 6η θέση και το Πανελλήνιο Κύπελλο της IFBB το 2018 όπου κατετάχθη 2ος.

Εθελοντικές Αιμοδοσίες:

Έχει διοργανώσει 2 εθελοντικές αιμοδοσίες  ( Regenesis Stores Οκτώβριος 2015 / Κυψέλη &  Μάρτιος 2018 / Αμπελόκηποι)

Με ένα team έμπειρων συνεργατών στην προπόνηση και στην διατροφή, ο Κώστας Σταμάτης είναι ο head coach του Stamatis Team , έχοντας βοηθήσει πολλούς αθλητές να διακριθούν, αναλαμβάνοντας πλήρως την καθοδήγησή τους στην αγωνιστική προετοιμασία αλλά και στην βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο