Στο Υπουργείο Υποδομών για την πεζογέφυρα του Κάστρου ο Δήμαρχος Ορχομενού Γιώργος Τζαβάρας και ο Λευτέρης Κτιστάκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών για την πεζογέφυρα του Κάστρου

Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Ορχομενού, Γιώργου Τζαβάρα, του Υφυπουργού Μεταφορών Νίκου Ταχιάου και του βουλευτή Ν. Δ. Βοιωτίας, Λευτέρη Κτιστάκη. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Ζυγογιάννης και ο Τοπικός Σύμβουλος του Δημοτικού Διαμερίσματος Κάστρου Γιώργος Ζυγογιάννης.

Κεντρικό θέμα της συζήτησης ήταν η πορεία υλοποίησης της νέας πεζογέφυρας στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κάστρου, έργο που θεωρείται κρίσιμο για την ασφάλεια και την καθημερινότητα των κατοίκων.

Ο Υφυπουργός Μεταφορών ενημέρωσε ότι η οριστική στατική μελέτη του έργου βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης και θα ακολουθήσει ο απαραίτητος έλεγχος των βάθρων. Το Υπουργείο προγραμματίζει τη χρηματοδότηση της κατασκευής στις αρχές του νέου έτους, καθορίζοντας σαφές χρονοδιάγραμμα για την έναρξη των εργασιών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε επίσης η ελλιπής σήμανση κατεύθυνσης από την Εθνική Οδό προς τον Δήμο Ορχομενού, ζήτημα που έχει επισημανθεί επανειλημμένα από τους τοπικούς φορείς. Ο Υφυπουργός εξέφρασε τη διάθεση να δοθεί άμεση λύση, με στόχο τη βελτίωση της οδικής καθοδήγησης και της προσβασιμότητας προς την περιοχή. 

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο