68χρονος από τις Θεσπιές κατέληξε μετά από 4,5 ώρες στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λιβαδειάς!

Ένα σοβαρό περιστατικό με τραγική κατάληξη φέρνει στο προσκήνιο τη λειτουργία των Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Λιβαδειάς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR Κεντρικής Ελλάδας, ένας 68χρονος από τις Θεσπιές κατέληξε, αφού παρέμεινε επί 4,5 ώρες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από συγγενικά του πρόσωπα, παρουσιάζοντας συμπτώματα δύσπνοιας και πόνο στο στήθος, συμπτώματα που απαιτούν άμεση ιατρική αξιολόγηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συγγενής του 68χρονου καταγγέλλει προβλήματα και καθυστερήσεις στην αντιμετώπιση του περιστατικού, κάνοντας λόγο για «αρρυθμίες» στη διαδικασία διαχείρισης του ασθενούς. Ως πιθανοί λόγοι αναφέρονται η έλλειψη προσωπικού ή ο αυξημένος φόρτος εργασίας.

Leave a Comment