Τα Ζώδια σήμερα από την Κατερίνα Καράμπελα

καραμπελα-001

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 7/11/18
Κατερίνα Καράμπελα
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.
Σας εύχομαι μια όμορφη μέρα. Σήμερα η Σελήνη είναι στον Σκορπιό. Νέα Σελήνη και πως επηρεάζει κάθε ζώδιο.
ΚΡΙΟΣ. Αρχίζει το παρασκήνιο και ξετυλίγετε χωρίς να μπορείτε να επέμβετε. Εάν εσείς θέλετε να ξεκινήσετε μια οικονομική συμφωνία ή μια ερωτική σχέση που θα πρέπει να είναι κρυφή, μην το κάνετε γιατί θα είναι αποτυχημένη. Καλή μέρα για να αρχίσετε ψυχανάλυση.
ΤΑΥΡΟΣ. Μια νέα συνεργασία μπορεί να είναι στο πλάνο σας. Όλα σας φαίνονται ότι θα εξελιχθούν όπως τα θέλετε, μήπως είστε λίγο ρομαντικοί; Κάνετε μια νέα αρχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ. Αλλαγές στον εργασιακό χώρο, ίσως αλλάξει η καθημερινότητά σου ή εσύ πρέπει να κάνεις αλλαγές έστω και αν σου είναι δύσκολο. Καλό είναι αυτό το διάστημα να προσέχετε την διατροφή σου και κάνεις ένα τσεκ απ που το έχετε παραμελήσει.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Κάνε μια νέα αρχή στην αισθηματική σου ζωή. Είσαι μεταξύ της οικογένειας και των πραγματικών δικών σου αναγκών. Άρχισε μια νέα δραστηριότητα που θα σε κάνει να χαίρεσαι, μην σταματάς την απόλαυση στην ζωή σου. Κινήσου σε άλλη βάση ώστε να προσεγγίσεις τα παιδιά.
ΛΕΩΝ. Βάζετε ένα τέλος και ξεκινάτε από την αρχή. Θέματα που αφορούν την οικογένεια και τα ακίνητα μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ότι δεν θεωρείτε σωστό πρέπει να το αποβάλετε. Ξεκινήστε διαδικασίες και διεκδικήστε τον χώρο σας, είτε είναι οικογένεια είτε κεκτημένα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Θα αναγκαστείς εξ ορισμού να δεις ποιος από τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι (συγγενείς, φίλους κτλ.) πρέπει να συνεχίσει να είναι μαζί σου και ποιος όχι. Ίσως να κάνεις μια νέα αρχή με άτομα από το περιβάλλον και να έχεις θετικά αποτελέσματα. Μάθε καινούριες τεχνικές.
ΖΥΓΟΣ. Ο τρόπος που χειρίζεστε τα οικονομικά σας πρέπει να πάρει μια νέα τροπή. Κάντε τις κατάλληλές κινήσεις και μην εθελοτυφλείτε, προγραμματίστε και κάντε πράξη τις στρατηγικές σας. Νέα οικονομικά και ηθικά δεδομένα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Είναι σας να μηδενίζεται το κοντέρ, αλλάζετε τρόπο έκφρασης και προσπαθείτε να βρείτε ένα καινούριο μέσον για να αναδείξετε την προσωπικότητά σας. Σε αυτή την αλλαγή φροντίστε τον εαυτό σας, αν είδατε ότι με την προηγουμένη τακτική σας δεν είχατε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
ΤΟΞΟΤΗΣ. Κάνε μια νέα αρχή και προστάτεψε την ψυχική σας υγεία. Πνευματικά και θρησκευτικά θέματα αρχίζουν και σας απασχολούν. Ίσως πρέπει να ψάξετε μέσα σας τι είναι ακριβώς αυτό που σας φοβίζει. Σε άλλη περίπτωση αποβάλετε τα άτομα που σας έχουν βάλει σε κατάσταση περιορισμού.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Αρχίστε να μπαίνετε ενεργά σε ομάδες, ξεκαθαρίστε ποια ιδέα θα ακολουθήσετε και αγωνιστείτε για αυτή. Δεν φτάνει να οραματίζετε κάποιος, το θέμα είναι να μπαίνει και στην πρακτική της υλοποίησης. Αν μια ομάδα (σύλλογος, κόμμα κτλ.) δεν σας αντιπροσωπεύει διαχωρίστε την θέση σας ή το αντίθετο, αγωνιστείτε.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Κάνε μια νέα αρχή στην καριέρα σου. Έχεις παρατηρήσει και στο παρελθόν ότι κάποιοι δεν παίζουν (καθαρό παιχνίδι), μπορείς να αναδείξεις την ιδεολογία σου και τις δυνατότητες σου σε άλλο επίπεδο. Άρχισε να καταλαβαίνεις ότι κάποια πράγματα δεν σε αναδεικνύουν όπως πραγματικά θα έπρεπε.
ΙΧΘΥΕΣ. Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε βοηθά να αναπτύξεις τις ιδέες σου. Σχεδιάστε και υλοποιήστε τα σχέδια σας και μην μένετε μόνο στην θεωρία. Η μόρφωση πάνω σε ένα αντικείμενο που σας αρέσει δεν είναι άσχημη ιδέα. Βρέστε ένα καινούργιο τρόπο να μεταδίδετε τις γνώσεις σας.

Σχετικά