Άλλη μια επιτυχία της Ασφάλειας Θήβας-Βρήκαν «ορφανή» φυτεία κάνναβης στον Αυλώνα

Η επιμονή για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, η ικανότητα και η μεθοδικότητα, έφεραν για άλλη μια φορά ένα επιτυχέστατο αποτέλεσμα για την Ασφάλεια Θήβας.
Φυτεία κάνναβης με 40 δενδρύλλια εντοπίστηκε από την Ασφάλεια Θήβας στον  Αυλώνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του permisospress,κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκε σε περιοχή του Αυλώνα, να καλλιεργούνται με επιμέλεια  40 δενδρύλλια κάναβης, τα οποία ξεπερνούσαν τα δύο μέτρα  ύψος. Στη συνέχεια τα φυτά ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν όπως επίσης και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνταν για την φροντίδα της φυτείας.

Την υπόθεση χειρίζεται η Ασφάλεια Θηβών,ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άγνωστου καλλιεργητή.
Ρεπορτάζ Παντελής Μπατσούλης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Φυτεία με (42) δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίσθηκε σε δασική περιοχή του Αυλώνα Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα ανωτέρω δενδρύλλια, μετά πλήρους ριζικού συστήματος, ύψους από (1,3) έως και (4,2) μέτρων, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο περίπου (100) τ.μ., εντός υψηλής πευκόφυτης περιμετρικής βλάστησης και εκριζώθηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, προχθές (14-08-2018) το απόγευμα.

Από το σημείο της φυτείας, επιπλέον περισυλλέχθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, συνολικού βάρους (6) κιλών & (679) γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν και διάφορα σύνεργα, κατάλληλα για την περιποίηση της φυτείας (τσουβάλια με λίπασμα, πλαστικά δοχεία κ.α.).

Ενεργούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη των καλλιεργητών της φυτείας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών .

Σχετικά